Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuolemaa, sairautta ja kiusaamista, paha kolmikko

Meillä on aika raskaat viikot takana. Minun isä ja teinimonsterin pappa kuoli vakavaan sairauteen, oltuaan jo pitkään sairaalahoidossa. Kuolema ei ollut mitenkään odottamaton ja olimme kaikki helpottuneita, että pappa pääsi pois eikä hänen tarvinnut olla tuskissaan kovin kauan.

Hautajaiset olivat se paikka, jossa kaikki tunteet purkautu. Muistot vyöry mieleen ja itku tuli. Olihan kyseessä meidän rakas isä ja pappa. Olisimme niin toivoneet, että pappa olisi nähnyt vielä tämän uusimman tulokkaan. Mutta niin käynyt... Elämä kuitenkin jatkuu.

Papan muistolle <3

Papan hautajaiset olivat kuitenkin teinimonsterille kova juttu. Teinimonsteri oli aikaisemmin ollut hautajaisissa, mutta oli silloin vielä pieni, joten ei niistä muista mitään. Meillä siis on ollut viime aikoina kuolema todella paljon puheissa. Ja mitä sitten tapahtuukaan...

Meidän kissa vanhus alkoi oksentamaan yllättäen. Oksennusta vain tuli... Ihmetteltiin, miten ihmeessä niin paljon oksennusta voi tulla pienestä kissasta. Katselimme oksentamista kaksi päivää, kunnes sunnuntaina totean tyttärelle, että nyt on kissa niin huonossa kunnossa, että täytyy viedä lääkäriin. Tyttökin tajusi, että nyt on tosi kyseessä. Kissan vatsa oli turvonnut, oksentelu senkun jatkui ja ulosteessa oli verta mukana. Kummallakin meistä ensimmäinen ajatus SYÖPÄ. Ja itkuhan siinä tuli...

Vanhus sairaana <3
Maanantaina sain kiireellisen ajan kunnan eläinlääkärille. Ajatus oli, että tuskin kissa enää tulee takaisin. Onhan kyseessä jo 14vuotta vanha katti. Ajatus puistatti. Eläinlääkäri tutki kissaa, otettiin verinäyte, vatsaa tunnusteltiin, punnittiin, sydän kuunneltiin sekä suu ja korvat tutkittiin. Vatsa oli pullea ja järkytyksekseni sain kuulla kissan painavan 8,3kg!!! Kaikki vaikutti olevan hyvin... Sitten tuli puheeksi loiset. Madotus oli tehty n. 2vko sitten mirrix:llä, tosin liian pienellä annoksella, koska luulin kissan painavan max. 6kg. Tuli puheeksi, että kissa saalistaa ja on ulkokissa. Jolloin eläinlääkäri toteaa, että selvä peli. Mirrix matolääke on tarkoitettu VAIN sisäkissoille ja meidän vanhuksessa on todennäköisesti loisia. Kissa sai pahoinvointilääkettä ja reseptillä matolääkkeen, joka on sopiva myös hänen kokoiselleen. Samalla saatiin ohjeistus madottaa kaikki meidän eläimet. Ja uusinta tarkistukseen 2viikon kuluttua.

Samaan aikaan kun olin kissan kanssa eläinlääkärissä, oli tyttö mennyt kouluun. Koulussa olo oli tietenkin vaikeaa, kun ei tiennyt mitä rakkaalle kissalle tapahtuu. Teinimonsteri on ollut kissaan erittäin kiintynyt, koska ollut meillä aina. Kissa nukkunut pienestä pitäen monsterin sängyssä, tytön vieressä. 

Teinimonsteri oli koulussa itkeskellyt ja eräs poika samalta luokalta oli kiusannut tästä. Kiusaaminen oli suututtanut monsterin ja pari hänen kaveriaan, tytöt päättivät kostaa. Kostossa vaan mentiin pari askelta liian pitkälle. Tytöt olivat ottaneet pojan kiinni, jolloin kaksi oli pidellyt poikaa paikoillaa ja teinimonsteri vetässyt tältä housut alas keskellä koulun pihaa. 

Koulussa tyttöjä puhutettiin, mutta eivät olleet saaneet mitään sanktiota. Kotona teinimonsteri sai kuulla kunniansa natsimutsilta. Tuomiota meillä ei lieventänyt se, että poika oli ensin kiusannut. Eihän se haukku haavaa tee! Eikä myöskään meillä tunnettu armoa sen suhteem, että oli kissa kipeänä ja pappa juuri kuollut. Natsimutsi langetti sanktion: viikko kotiarestia ja koko asunnon imurointi kolmesti. Teinimonsteri oli häpeissään ja pahoillaan. Lupasi pyytää pojalta anteeksi seuraavana päivän. 

Nyt tapauksesta on kulunut 5 päivää. Kissan vointi on kohentunut. Alkaa olla oma rasittava itsensä... <3 Eli valtakunnassa rauha maassa. 

Parhaat kaverukset 2003 keväällä <3

Ei kommentteja

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.