Sisällön tarjoaa Blogger.

Joululahjakriisi

Ihmiset jotka tuntevat minut, tietävät etten ole erikoisemmin jouluihminen. Joka vuosi joulu tuntuu yllättävän minut ja sitten iskee stressi joululahjoista. Vaikka kuinka yrittäisin karsia ostettavien joululahjojen määrää, silti niitä tuntuu olevan liikaa. Vaikka meillä on näennäisesti periaate, ettei aikuisille osteta joululahjoja, silti jokainen aikuinen niitä ostaa. Ja kun tiedän itsekin saavani joululahoja, tunnen pakotteen, että minunkin tulee ostaa joululahja. ÄRSYTTÄVÄÄ!

Tänä vuonna minun appiukkoni pelasti minut joululahjakriisiltä. Tai oikeastaan hän pelasti minut aikuisten joululahjoista... Appiukkoni oli kylässä ja kertoi toivovansa saavansa teinimonsterista uuden valokuvan. Ja tietenkin uudesta pienokaisesta toivoi saavansa hyvän kuvan. Samalla huomasin, ettei minun sukulaisillakaan ole tuoretta valokuvaa lapsista. Eli tänä vuonna kaikki sukulaiset tulevat meiltä saamaan kuvakollaasin lapsista. :) Todella kätevää!


Aivan loistava joululahja idea! Valokuva kehyksissä.
Kuva lainattu ifolorin sivuilta 


Nyt pitäisi vielä keksiä lasten joululahjat. Ja varmaan tuolle miehellekin pitäisi jotain ostaa. :) Teinimonsteri on tietenkin tehnyt tarkan listan lahjatoiveistaan, mutta itse haluaisin kuitenkin hänet yllättää jollain lahjalla. Mutta millä? Lapsi, joka ei oikeastaan tarvitse yhtään mitään, jolla on kaikkea ja ehkä vähän liikaakin... Toki tuolta LISTALTA täytyy jotain ostaa, mutta ei ole hauskaa saada lahjoja, jotka jo ennakkoon tietää. Eli mielelläni otan ideoita vastaan, mitä ostaa 12 vuotiaalle? Onneksi vauvan lahja on helppo. Jotain vaatetta ja jokin lelu. Miehelle jokin elämyslahja. Mahdollisesti liput teatteriin, stand up:ia katsomaan taikka ajamaan cartingia.

Lisäpäänvaivaa tuo sitten kummilapset. Mitä ostaa 10 vuotiaalle? Sen ikäinen ei osaa vielä arvostaa vaatteita, lahjakortti on tylsä ja leluihin on jo liian vanha. Tai mitä ostaa 16 vuotiaalle? Lahjakortit ovat aina kivoja, mutta itse en haluaisi antaa mitään niin persoonatonta lahjaa. Mutta luultavasti siihen tulen kallistumaan. :) Varsinkin kun tuo joulu alkaa jo lähestyä. Ajatuskin siitä, että joudun jouluryysiksessä kiertelemään ostoskeskusta ja etsimään joululahjoja, kauhistuttaa! En tiedä mitään pahempaa, kuin ostoskeskuksessa pyöriminen miljoonan stressaantuneen ihmisen kanssa... Ajatus oli tilata kaikki lahjat netistä, mutta kohta alkaa olemaan myöhästä... APUA! Missä se minun stressitön joulu on? No, onhan tässä vielä muutama päivä aikaa tilata lahjat nettikaupoista... ;) 

Ei kommentteja

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.