Sisällön tarjoaa Blogger.

Grillikauden avajaiset

Me avasimme vihdoin ja viimein grillikauden viime perjantaina. Kauniita ilmoja on ollut jo monena päivänä, mutta kiireiden takia emme mukamas ole ehtineet laittaa terassia kuntoon. Joten nyt ei enää tekosyyt auttaneet. 18 astetta lämmintä ja aurinko paistaa melkein pilvettömältä taivaalta!

Naureskeltiin Isimiehen kanssa, kun luulimme olevan kova työ saada pihakalusteet ulos. Todellisuudessa meillä meni siihen aikaa alle puoli tuntia. Toki kalusteita piti hieman pyyhkiä pölyistä ja grilli pestä, mutta eipä nekään hommat kovin paljoa oikeasti aikaa vieneet. Nyt meidän täytyy myöntää, että ihan oman laiskuuden vuoksi emme olleet saaneet grillikautta aikaisemmin avattua. 

Koirat nauttivat, kun saivat viettää melkein koko päivän pihalla. Myös grilliherkkujen ihana tuoksu sai koirat kuolaamaan ja unohtamaan kaikki käytöstavat. Meidän pennulle toki täytyy antaa anteeksi tuota huonoa käytöstä, koska neiti täyttää vasta puoli vuotta 26.5. 
Grillikauden avaisten teeman oli tietenkin puolivuotisbileet. Meillä oli tuplajuhlat. S täytti 18.5 puolivuotta ja Sissi täyttää 26.5. Kumpikin näytti viihtyvän loistavasti. 

Grillikauden avasi naudan ulkofilepihvit sekä muurikkakasvikset. Ihan parasta <3Mitkä ovat sinun grilliherkut? Grillausvinkkejä otetaan mielellään vastaan. MäSämutsi

2 kommenttia

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.