Sisällön tarjoaa Blogger.

Miten se juhannus sitten meni?

Nyt on sitten keskikesän juhla juhlittu sekä Ässän 7kk "synttärit" ja voidaan palata taas arkeen. Tosin eipä tuo juhannus meillä eronnut kummemin tavallisesta viikonlopusta. Kotona olimme ihan perheen kesken. Syötiin, ulkoiltiin ja liikuttiin. Tai ulkoiltiin ne hetket, kun vettä ei tullut kuin Esterin perseestä. :D Eli oli meillä aika kostea juhannus. ;) Iltalehti osasi kertoa, että seitsemän on juhannuksena kuollut, joista kolme on ollut hukkumisia. Mikä on aika vähän, kun miettii kuinka paljon on ollut aiempina vuosina kuolemia. Toki vesisateella saattoi olla jotain tekemistä tämän alhaisen luvun kanssa. Tai sitten me suomalaiset olemme viisastuneet... 


Meidän juhannuksen kaupassa käynnistä... Kirjoittelinkin ajatuksistani ihmisistä näinä pyhien kauppareissulla aikasemmassa postauksessa, jonka voit lukea täältä. No, se kauppareissu nyt oli mitä oli. Hienosta osotoslistasta huolimatta, jouduimme tekemään toisen kauppareissun, kun unohdimme ostaa kissoille sapuskaa. Kaupassa oli hirveä ruuhka ja ihmiset äkäisiä kuin ampiaiset, omaa tyhmyyttä kun päätimme änkeä isoon kauppakeskukseen. Meillä oli Ässä kantorepussa, jossa poika viihtyi parhaiten. Nyt tässä ryysiseksessä huomasi, miten itsekeskeisiä ihmiset ovat. Harva katsoi pahemmin eteensä ja meitä tönittiin, eikä kukaan pyytänyt anteeksi. Vaikka itse yritti kuinka pitää positiivista asennetta, niin ärräpäät pääsi, kun eräs rouva törmäsi kärryillään suoraan minua kylkeen, niin että osui Ässään repussa. Toivottavasti tämä rouva seuraavalla kerralla on hieman varovaisempi.


Juhannuksen ostoskori.
Kiinnitimme huomiota vasta lähtiessemme ihmisten itsekeskeisyyteen tai oikeammin röyhkeyteen parkkihallissa. Ilmeisesti alkoi itselläkin pinna kiristyä. Kahdelle invapaikalle oli ängetty kolme autoa, joista vain yhdellä oli invapysäköintilupa. Mielessäni toivoin, ettei invaluvan omaava ollut pyörätuoli-ihminen... Parkkihallissa kyllä oli tilaa, eli tilanpuutteesta tuollainen käytös ei voinut johtua. 

Meille myös selvisi, että perhepaikoille saa pysäköidä, jos sinulla vain on turvaistuin autossa. Olethan silloin perheellinen, vaikka lapsi ei sillä reissulla ole edes mukana. Katsotiin hieman pitkään vierestä, kun nainen ajoi perhepaikalle, nousi autosta ja marssi kauppaan. Ei ollut lasta autossa, mutta löytyi sentään tyhjä turvaistuin. Samaan aikaan me pakattiin meidän autoa ja minä yritin pujottaa Ässää pois kantorepusta. Perhepaikoille saa ajaa myös, jos et vain jaksa kävellä. Tämänkin saimme todistaa samalla reissulla. Onhan ne ovien vieressä invapaikkojen kanssa. Olen aiemminkin kirjoittanut noista parkkihalleista saman tyylisiä ajatuksia, jotka voit käydä lukemassa täältä.

Meidän juhannus menu sisälsi salaattia, lohta, uusia perunoita ja silliä. Jälkkäriksi oli lakritsimutakakkua jäätelön kera. Oli muuten taivaallisen hyvää. Resepti löytyi Lunni leipoo blogista. Reseptiin pääset tästä. Tottahan toki juhannukseen kuului ne kuuluisat grillimakkaratkin. :D


Juhannusaaton alkupalat. Kuvaa pääruuasta ei olekaan...
Lupa herkutella! Lakritsimutakakkua ja jäätelöä.
Juhannuspäivän lounas! Jämät, jota jäi aaton herkuista.
MäSäMutsi ei unohda terveellisiä välipaloja edes juhannuksena!
Salin jälkeen maistui rahka mansikoilla ja mustikoilla. :D
Eron tavalliseen viikonloppuun huomasin oikeastaan vain salilla. Sain ihan rauhassa yksin treenata. Ja oli muuten erittäin rentouttavaa! Miten se juhannus nyt sitten noin niin kuin meni omasta mielestä? Jos tuota kauppareissua nyt ei lasketa, niin erittäin mukavasti. Miten teillä meni?


Piti ihan miettiä, mihin salikassi mahtuisi... :D
Ässä on jo 7kk! Voi rakkaus <3

Juhannus treenit Solon kanssa.
Äiti heittokäsi on kipeä! Tuo koira se jaksaa noutaa. :D

Ja nyt palataan taas arkeen! 

Terkuin  MäSäMutsiEi kommentteja

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.