Sisällön tarjoaa Blogger.

Nautitaan kesästä

Nyt on ollut blogi jonkin aikaa hiljaa. Syynä on KESÄLOMA! Ja mikä parasta ihna lämpö ja aurinko. Olemme pitkästä aikaa olleet koko perhe koolla. Pohdimme isimiehen kanssa, koska olemme viimeksi olleet yhtäaikaa "lomalla" ja totesimme sen olleen silloin, kun olin vanhempainvapaalla teinimonsterin kanssa. Eli siitä on 12 vuotta aikaa. Olemmehan me toki olleet yhtäaikaa kotona, mutta emme varmaan neljää päivää pidempää aikaa. Meille on aina ollut erittäin tärkeää, että lapset ovat mahdollisimman vähän hoidossa. Joten olemme, joka vuosi järjestäneet lomat perätysten. Nyt olemme tosiaan ensimmäistä kertaa olleet viikon yhtä aikaa lomalla ja tunne on ollut ihan mieletön!

Mitäs me olemme tehneet? No, olemme grillattu, grillattu ja grillattu! Ja tietenkin leiponeet. Olemme leiponeet niin paljon raparperipiirakkaa, että se alkaa tulemaan jo korvista ulos. Mutta Teinimonsteri löysi siihen aivan mielettömän hyvän ohjeen ja siihen jäi koukkuun. Eli kesä on mennyt tähän ruuasta nauttien. 

Raparperipiirakkaa ja vaniljakastiketta.
Ohje löytyy täältä.


Tämä on ensimmäinen kesä, kun en edes mieti minne voisimme mennä, vaan mietin miten paljon voisimme olla kotona. Ensimmäistä kertaa en tunne palavaa halua lähteä etelään taikka mökille. Haluan viettää koko kesän kotona ja tehden välillä päiväretkiä, mutta illaksi on päästävä kotiin. Ehkä olen rauhoittunut. Tai sitten tämä on kaikki Ässän vaikutusta. En tiedä vastausta, mutta nyt olen onnellinen. Ja miten edes voisin olla onneton? Minulla on kaksi maailman ihaninta lasta, jotka yllättävät minut joka päivä.


Meidän kukkaispoika :D

Keinua Ässä jaksaisi vaikka koko päivän!

Nyt ensimmäisellä lomaviikolla olemme käyneet puistoissa, espalla jäätelöllä ja kauppatorilla syömässä muikkuja. Siinä onkin ollut meidän Ässälle ihmettelemistä. Silmät pyöreänä ihmetellyt kaikkea uutta. Keinuminen on ihan ehdottomasti tämän kesän SE JUTTU. Hiekkalaatikko ja nurmikko tulee hyvänä kakkosena. Kukkien haistelu (ja maistelu) on Ässästä todella hauskaa. Ja onko parempaa? Ainakin poika osaa nauttia täysin rinnoin. Ässä nauttii hurjasti ulkoilusta, olemmekin viimeisen viikon viettänyt melkein kokonaan ulkona. Sääkin on ollut erittäin suosiollinen. Toivottavasti tulee lisää näitä ihania kesäsäistä.


Espalla jäätelöllä, tosin Ässä sai mansikoita,
muut söi jäätelöä. :P

Miten teidän kesä? Onko suunnitelmia? Meniko jo lomat vai ovatko vielä edessä?

Kauppatorilla


Nyt kesällä päivittelen blogia aina silloin tällöin. Pyrkimys on viikottain laittaa jotain. Toivon, että pysyt kuulolla!

2 kommenttia

  1. Ihana postaus! Nauti kesästä, kyllä minä täällä odotan uusia postauksia! <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.