Sisällön tarjoaa Blogger.

Aamun paras hetki

Mikä on se aamun paras hetki? Jokaisella on varmasti tähän oma mielipide. Jokainen ihminen nauttii eri asioista ja jokaisella on omanlaisensa maku. Joillekin aamusta on vaikea keksiä mitään positiivista. Joillekin taas aamu on ehdottomasti päivän paras hetki. Kaikki on yksilöllistä.

Minusta aamun paras hetki on se, kun muut ovat jo menneet töihin taikka kouluun. Tiet ovat tyhjentyneet ja hiljentyneet. Minä pakkaan silloin Ässän rattaisiin ja lähdetään lenkille.  Se on se hetki, kun lähden käyttämään koirat päivän ensimmäisellä pitkällä lenkillä ja saan itse sitä ns. omaa aikaan. Samalla Ässä menee ensimmäisille päikkäreille. Se on hetki, jolloin pääsen rauhoittumaan aamun hulinasta ja saan koota ajatuksia. Se on hetki, jolloin myös suunnittelen loppu päivän kulkua sekä suunnittelen taikka haaveilen tulevasta. 

En tiedä mitään ihanampaa kuin kävellä tyhjillä kaduilla vain koirien sekä Ässän kanssa, joka tuhisee vaunuissa. Meillä on ihanan hiljaista. Tämä on se hetki, mikä saa minut joka kerta ymmärtämään etten tule enää koskaan muuttamaan Helsinkiin. Helsingissä ei ole tällaisia aamuja. En ainakaan herännyt sen 25 vuoden aikana yhteenkään näin rauhalliseen ja ihanaan aamuun kuin täällä. Minä vain rakastan näitä aamuja! Satoi tai pasitoi. 

Näillä kuvilla ja tunnelmilla toivotan kaikille ihanaa alkaa viikkoa ja hyvää huomenta!


Mikä on sinun mielestä aamun paras hetki?MäSäMutsi

6 kommenttia

 1. Ihania kuvia <3 Mun aamun paras hetki on aamukahvi, kun isot ovat lähteneet kouluun ja pikkuset ovat leikeissään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamukahvi on kyl <3 Varsinkin jos sen saa juoda ihan rauhassa... :)

   Poista

 2. Aamun paras hetki on kun saan herättää nukkuvan A-murun joka käpertyy hellästi silittelevän käteni alle niin pieneksi kuin vain pääsee. Tämä on harvinaista herkkua koska yleensä A herää ennen meitä ja herättää meidät huutamalla huomenta! Sekin on kyllä ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa ihanalle! <3 Meillä ei ole vielä kertaakaan tapahtunut sellaista ihmettä, että olisin herännyt ennen Ässää. :D

   Poista
 3. Aamun paras hetki on se, kun vihdoin kaikki muut ovat syöneet aamupalan ja minä pääsen istuutumaan aamupalapöytään, jossa hyvin usein saan juoda kahvini ja syödä leipäni kaikessa rauhassa =) Voi sitä autuutta!

  Samalla saan mietittyä päivän tekemisiä tärkeysjärjestykseen ja asennoiduttua päivän "koitoksiin", ovat ne sitten hyviä tai ei niin mukavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauha aamupalalla! <3 Harvinaista herkkua meillä...

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.