Sisällön tarjoaa Blogger.

Testissä: Vanish

Olen joskus Teinimonsterin ollessa pieni, kokeillut erilaisia tahranpoistoaineita ja todennut jokaisen turhaksi. Harvoin pinttynyt tahra lähti enää vaikka kuinka tuoteselosteissa luvattiin, aineen poistavan pinttyneimmänkin tahran. Kuitenkin pesutulos useimmiten oli sama, käytti tahranpoistoa tai ei. Aina vaatteet vaativat liotuksen. Joten totesin parhaimmaksi keinoksi aina liottaa tahran heti pois tai sitten tyytyä tahraisiin vaatteisiin.

Nyt sain buzzadorin kautta kokeiluun Vanishin gold oxi action tahranpoistojauhetta. Tämä tuote tulikin kuin tilausksesta, sillä meillä on Ässän sukat ja osa bodeista saaneet uutta väriä, jotka eivät ole lähteneet pesussa. Vanish kertoo tästä tuotteesta: 
"Vanish esittelee tahranpoiston vallankumouksen. Vanishin huippuunsa kehitetty koostumus on niin tehokas, että se poistaa tahrat jopa 30 sekunnissa! Parhaiden ja nopeimpien tulosten saamiseksi esikäsittele tai liota, ja tulokset näkyvät jo 30 sekunnissa. Turvallinen sekä värillisille et valkoisille tekstiileille."
Kaikkia varmaan kiinnostaa miten meillä koe meni? Ensin kuvat likaisista sukista sekä yhdesätä bodysta.


Kuten kuvista näkee, sukissa pohjissa pinttynyttä likaa, bodyn kaulus erittäin tummunut ja haaroissa näkyy vaipan pettäminen. Tämä oli vielä ikävää, kun kyseessä ihan suosikki body eikä tahrat ole lähtenyt pesuissa pois. Lisäksi hihojen suut olivat tummuneet, niitä ei kuvassa ikävä kyllä näy. Mikäs oli sitten pesutulos? Eli vaatteita ei ole liotettu lainkaan vaan vanish laitettu suoraan pesuaineen joukkoon koneeseen. Vaatteet pesty 40 asteessa. Tässä tulos:
Itse olen erittäin tyytyväinen pesutulokseen. Bodyn valkoinen on nyt valkoinen. Jopa erittäin pinttyneet hihat sekä kaulus, josta olen oikeasti yllättynyt. Taidan tällä yrittää saada myös miehen treenitvaatteet taas hohtavan valkoisiksi. :D Tätä tuotetta voin tulevaisuudessa ihan lämmöllä suositella.

Mitä mieltä te ootte? Eikö olekin puhdasta? Onko teillä hyviä vinkkejä tahranpoistoon? Mitä aineita teillä käytetään?MäSäMutsi

4 kommenttia

 1. No wau! tosiaan upea pesutulos :D Myit just mulle Vanishin, ja ei ku kauppaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, että tää skeptikko epäili vahvasti. Mut sit ku tää tulos tuli, niin oon oikeesti tosi yllättynyt. Mutta saa nähdä lähtee ruoho tai pinttynyt kahvi ;)

   Poista
 2. Miun konsti on yksinkertainen: nestemäistä pyykinpesuainetta tahran päälle, "imeytys" puolesta tunnista vuorokauteen ja sitten normaali pesu. Yleensä toimii. Jos ei toimi, ei ole toiminut mikään muukaan.

  Vanishilla olen joskus raikastanut tympeänhajuisia vaatteita. Muuhun se ei ole, ainakaan toistaiseksi, pystynyt.

  VastaaPoista
 3. En ole ikinä saanut tahranpoistoaineilla, edes Vanishilla, mitään pois. Fairylla olen joskus onnistunut kyllä, mutta sekin vain silloin, kun tahra on juuri tullut. Siis jos esim. mustikkaa tms. vaikeasti poistettavaa on tippunut vaatteelle, niin äkkiä Fairya tahraan ja sitten pesemään.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.