Sisällön tarjoaa Blogger.

Joululaulut - Onni Blogien joulukalenteri luukku nro 21Onni Blogeissa on tänä vuonna tehty 24 bloggaajan kanssa yhteistyössä joulukalenteri. Jokaisella bloggaajalla on oma luukkunsa ja minulle on osunut luukku numero 21. Josta on enää kolme yötä jouluun (laskin muuten aivan itse)! Luukun nro 20 takaa löytyy Punatukka ja kaksi karhua ja luukusta nro 22 kurkistaa Kaukana kotoa -blogi. Kaikki joulukalenterin luukut voit käydä kurkkaamassa täältä.

Koska nyt on enää kolme yötä jouluun, on aika laittaa joulumusiikki valmiiksi aattoa varten. Tosin meillä on joululaulut raikanut jo koko joulukuun. Luukun numero 21 takaa löytyy meidän perheen joululaulusuosikit.

1. Hei mummo
Tämä on yksi koskettavimmista joululauluista ikinä. Tämä muistuttaa siitä, että sitä tapaa mummoa ihan liian harvoin ja mummi saattaa olla yksinäinen. 


2. Walking in the air
Tarvitseeko edes selitystä? Mitä on joulu ilman lumiukkoa?


3. All I want for christmas
Tämä on vaan niin ihana. Tämä saa aina hymyn huulille!


4. Rockin' around the christmas tree
Tätä joululaulua isäni lauloi aina kun olin pieni. Koristelimme yhdessä aatto aamuna joulukuusta ja isä lauloi tätä kovaa ja erittäin nuotin vierestä. :D


5. Let it snow
Tähän joululauluun rakastuin jo pienenä. Syytä en tiedä. Varmaan samasta syystä kuin seuraavaakin, rakastan lunta, lumisadetta ja joulua!

6. White Christmas
Tämä on vaan niin ihana! Ja mikä on ihanampaa kuin valkea joulu?

Viimeiset neljä joululaulua ovat kaikki lapsuudestani. Kaikki ovat soineet mummin luona, jonne olemme koko suku ennen kokoontuneet syömään ja odottamaan joulupukkia. 

7. Sydämeeni joulun teet


8. Winter wonderland


9. Valkeaa joulua 


10. Sylvian joululaulu


Vielä laitan teille kaikille bonuksena yhden joululaulun:

11. Kolme yötä jouluun onIhanaa joulun odotusta kaikille!

MäSäMutsi

4 kommenttia

 1. Voi joululaulut ovat kyllä ihania! Olen epätoivoisesti yrittänyt etsiä jouluradion taajuuksia sitä löytämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluradion taajuudet paikkanunnittain löydät täältä: http://www.jouluradio.fi/#taajuudet

   Poista
 2. Ihana kooste mukavista joululauluista! Meillä on soinut vähän turhan tiuhaan Hevisauruksen joululevy, joten mukava kuunnella muutakin välillä :).

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.