Sisällön tarjoaa Blogger.

Rauhaisaa joulua

Meillä rauhoitutaan nyt joulun viettoon. Päivät ennen joulua ovat menneet kamalassa hulinassa. Olemme juosseet kaupoilla ostamassa ruokaa ja lahjoja. Listoista huolimatta aina tuntuu jonkin unohtuneen ja sitten taas mennään.

Lahjoja kävimme etsimässä jopa Tallinnassa saakka. Lahjatoivelistoilta löytyi näköjään tämän joulun hittituote ja se oli loppuunmyyty kaikkialta. Oikeasti minä olin vain myöhässä, eikä tätä ihme kiharrinta (babyliss secret curl) ehtinyt tilata nettikaupasta. 

Lahjoja on paketoitu ja kuljetettu paikasta toiseen. Ruokia on valmistettu useita tunteja, jokaiselle jotakin sopivaa. Onneksi kuitenkaan ruokavalioita ei ole, muuta kuin taaperoruokavalio ja Teininosterin pieni nirsoilu. Eli pääsin kuitenkin suhteellisen helpolla!Päivystyksessä olemme juosseet, milloin Ässän milloin Isimiehen vuoksi. Ässä sai sopivasti flunssan ja korvatulehduksen jouluksi, jotka äityi niin pahaksi, että tarvitsi päivystys käynnin. Isimies taas kinkun paistossa  päätti lyhentää omia sormiaan ja päätyi aattoyönä tikattavaksi. Päivystyksessä ei kuitenkaan onneksi ollut ruuhkaa Isimies teki meidän perheen nopeusennätyksen päivystyskäynnillä. Aikaa meni vain 1h45min sisältäen matkat!

Nyt kuitenkin lahjat paketoitu ja toimitettu. Ruuat tehty loppu silausta vaille valmiiksi. Kuusi haettu ja koristeltu. Perheessä on rauha maassa, joten voimme rentoutua joulun viettoon. Ihanaa joulua kaikille! 

MäSäMutsi

4 kommenttia

 1. Hyvää joulua! :)

  Onpa kaunis kuusi! Meillä myös tuntuu olevan perinteenä jouluun osuvat käynnit päivystyksessä mutta elätellään toiveita että tänä vuonna ei tarttis... Jos jotain hyvää niin tosiaan aika hiljaista ja rauhallista siellä yleensä on.

  VastaaPoista
 2. Rauhallista joulua teillekin ❤ !

  VastaaPoista
 3. Onpa teilläkin kaunis ja tuuhea kuusi! Hyviä pyhiä! <3

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.