Sisällön tarjoaa Blogger.

Tuomaan markkinat

Kävimme Ässän ja Isimiehen kanssa Tuomaan markkinoilla. Tuomaan markkinat ovat joka vuosi ennen joulua Helsingin Senaatintorilla. (Tuomas joulun tuopi) Tänä vuonna markkinat sijoittuvat aikavälille 4.12-22.12, eli vielä ehtii käymään! :)

Tuomaan markkinoilla on erilaisia kojuja joissa myydään herkkuja ja käsitöitä. Lisäksi alueella on ravintola-alue anniskeluoikeuksineen. Lapsille löyty joulupukki sekä karuselli. Karuselli on maksuton, joten jonottaa saa jos kyytiin halajaa.

Me kiertelimme jokaisen kojun. Maistelimme erilaisia herkkuja ja joimme ihanaa kuumaa glögiä. Kotiin viemisiksi löysimme Ässälle ihanan uuden kudotun pipon. Isimies jaksoi motkottaa, Ässällä olevan ihan tarpeeksi pipoja, mutta suostui kuitenkin pipon maksamaan. Itse olin taktisesti unohtanut lompakon kotiin!

Ässä kävi pukin sylissä istumassa ja esittämässä lahjatoiveensa. Aluksi pukki pelotti hirveästi, mutta kun viereen saatiin ihana pieni koira niin saatiin kohtalainen kuvakin. :)Suosittelen ehdottomasti käymään Tuomaan markkinoilla. Vaikka ihan vaan katselemassa ja kokemaan ihanan joulutunnelman. 

MäSäMutsi


3 kommenttia

 1. Voi että näitä kuvia! <3 Tuohon taustalle kun saisi vielä vähän lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa hetkeä näiden kuvien ottamisen jälkeen alkoi satamaan lunta. Kuvat ovat Isimiehen käsialaa ja kuvakulmissa olisi ehkä ollut toivomisen varaa. ;) Karuselli jäi kuvista ikävästi ulkopuolelle.

   Poista
 2. Varmasti on tuolla paljon ollut katseltavaa! Kivoja, tunnelmallisia kuvia :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.