Sisällön tarjoaa Blogger.

Loma, joka loppui liian aikaisin

Niin se vaan meni todella nopeasti. Nimittäin hiihtoloma. Minusta se loma vasta alkoi! Vasta äsken suunnittelimme mitä kaikkea voimme tehdä, kun ei kerta kaikkiaan ole rahaa. Kuvittelimme lomasta tulevan todella pitkän. Mutta mitä vielä! Niin se vaan loppui ja aivan liian aikaisin. Olisimme ihan hyvin voineet vielä ainakin viikon lomailla ellei hieman pidempääkin.

Meillä on ollut todella ihana viikko takana. Teinimonsteri on saanut nukkua pitkään ja ollut kylässä yhdellä kaverillaan. Yhdessä olemme pelanneet lautapelejä, ulkoilleet, kyläilleet, leiponeet ja tehneet hyvää ruokaa. Olemme käyneet pulkkamäessä, metsässä seikkailemassa ja hieman ikkuna ostoksilla. Paljon olemme tehneet, mutta paljon on jäänyt tekemättä. Meillä on ollut todella mahtavaa yhdessä.


Tänään on meidän viimeinen lomapäivä ja päätimme pyhittää sen luistelulle, ulkoilulle ja siivoukselle. Täydellinen päätös lomalle, joka loppui liian aikaisin. Onneksi kuitenkin meille on tulossa maaliskuussa pieni karkaaminen arjesta, nimittäin pidennetty viikonloppu Levillä ja huhtikuussa minä lähden käymään ms-tautia sairastavien kevätmiitissä Jyväskylässä.

Tänään päätimme tehdä oikean suursiivouksen, jotta ei tarvitse siivoilla viikolla niin paljoa. Joka päivä meillä pitää imuroida, koska koirat ja kissat, eikä siivoukseen jaksa arkena panostaa pitkän työpäivän jälkeen. Joten Ässä selkään ja siivoamaan. Ihana aloittaa uusi viikko puhtaassa kodissa.


Onko teillä loma jo takana vai vasta alkamassa? Mitä mieltä olette, pitäisikö hiihtoloman olla pidempi?

<3 MäSäMutsi

Ei kommentteja

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.