Sisällön tarjoaa Blogger.

Kädentaitomessujen löydöt

Viime viikonloppuna pidettiin Jyväskylässä kädentaitomessut, joihon minulla oli kunnia osallistua MediaPron kutsumana. Sain myös kunnian arpoa kaksi kahden hengen lippupakettia kyseisille messuille blogissani. Nyt onkin sitten aika kertoa messutunnelmista.

Messut pidettiin Jyväskylän Paviljongissa. Messu paikkana mielestäni hyvä. Lyhyt kävelymatka asemalta ja keskeisellä paikalla. Tilat isot. Kahvioita kivasti ja vessoja runsaasti. Opasteet olivat hyvät. Eli kaiken kaikkiaan hyvät messupuitteet.

Kädentaitomessuilla oli runsaasti näytteille asettelijoita. Tarjonta oli kattava. Ainoa mitä itse jäin kaipaamaan, oli lankojen esittelijät. Lankoja oli jonkin verran, mutta tarjonta oli pientä verrattuna esimerkiksi korttiaskarteluun. Lisäksi olisi toivonut messuilta löytäväni kaavoja, ohjelehtiä sekä puikkoja. Mutta niitä en löytänyt messuilta. 

Messuilta tarttui mukaan kivoja ideoita korttien tekoon, tilkkutöihin sekä lasten kanssa askarteluun. Uusia "tarpeita" myös muodostui. Messuilla huomasin kuinka ihan ehdottomasti tarvitsen kirjonta- sekä peitetikkikoneen. Askarteluun tarvitsen ihan ehdottomasti kuvioleikkurin ja erilaisia stansseja. Ideoita on vaikka kuinka paljon, enää puuttuu vain raha niiden toteutukseen. 

Laitetaanpa sitten vielä tähän loppuun nämä minun messulöydöt.

Sinellistä tarttui matkaan papereita ja leimasimia

Sekä maalia


Heidin korttipajasta löytyi sapluunia korttien tekoonPeeKaa tuotteesta löytyi ihanat kangastilkut Ässällä tilkkupeittoon

Bonuksena löytyi kaksi hauskaa kirjaa Ässällä


Eli kaiken kaikkiaan messut olivat oikein antoisat. Ehdottomasti menen uudelleen. Itseasiassa olen jo ensi viikonloppuna menossa Lapsimessuille, joissa samalla lipulla on kädentaitomessut. Joten täytyy Helsingin messut myös katsastaa.

<3 MäSäMutsi

Ei kommentteja

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.