Sisällön tarjoaa Blogger.

Kevään ensimmäiset

Viime viikon aikana on jo ollut ihanaa kevään ja tulevan kesän tuntua. On ollut lämmintä ja aurinko on paistanut. Muuttolintuja on voinut jo bongailla. Itse olen jo nähnyt joutsenia ja kurkia. Ensimmäiset joutsenet bongasin jo reilu kuukausi sitten ja kurjet näin alkuviikosta. Kyllä se vaan niin on, että se kesä sieltä tulee! Ihanaa!

Alku viikosta näimme Ässän kanssa jo ensimmäisen perhosen! Kylläpä siinä olikin ihmettelemistä. :) Vuoden ensimmäinen perhonen joka nähtiin, oli kuvassa oleva Amiraaliperhonen.


Kävin myös ostamassa itselleni uudet lenkkarit. Uudet lenkkarit ovat aivan ihanan kevyet ja tuntuu kuin ei olisi kenkiä jalassa lainkaan. Ensimmäinen lenkki kengillä on jo tehty. 8,5km ja aikaa meni 1h15min. Kevään ja kesän suunnitelmissa minulla on tehdä joka viikko vähintään 4 tunnin lenkkiä. Ei pitäisi olla ihan mahdoton tehtävä. Ainakin koirat tulevat tästä nauttimaan.Ja mikä on ihan varma kevään/kesän merkki? Eilen nautin vuoden ensimmäisen kahvin omalla pihalla. Ja täytyy kyllä sanoa, että päiväkahvit maistuu paljon paremmalle ulkona kuin  sisällä. Uskokaa pois! Vaikka meidän etupiha oli varjossa ja kahvi piti juoda takki päällä, niin silti se vaan oli ihana fiilis. En jaksa odottaa, koska takapihan lumet sulavat ja nurmi hieman kuivuu, jolloin saa nostettua terassikalusteet esille ja pääsee pihan aurinkoisesta puolesta nauttimaan. 


Tästä kesä voi alkaa!

❤️ MäSäMutsi

Ei kommentteja

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.