Sisällön tarjoaa Blogger.

Lapsimessu tärpit

Kävimme Ässän kanssa tänään lapsimessuilla ja täytyy sanoa, että oli kiva päivä meillä kummallakin. Ajattelin jakaa teille meidän lapsimessu tärpit. 

Ensimmäiseksi Lumoan. Aivan ihana. Messuilla tarjouksessa lastenvaatteita sekä aikuisten vaatteita. Lisäksi nähtävillä
naisten uusimallisto, joka lumoaa.

Lauran lastentarvikkeessa oli hyvät tarjoukset mm. skiphopin tuotteista. Meillä tarttui sieltä mukaan pyyhettä, ruokailuvälineitä yms.

Messujen ihanimman löydön tein MiniOnes liikkeestä, josta löytyi aivan ihana baby only torkkupeitto. Peiton alle mahtuu äiti ja lapsi vaikka iltasadulle. Liikkeessä oli myös ihania lastenvaatteita myynnissä. Kannattaa ihan ehdottomasti mennä tutustumaan. 

Reipaskauppa oli myös hyvä löytö. Sieltä löytyi vastaus meidän lelukori ongelmiin sekä aivan ihana kylmälaukku kesän retkiin. 


Messujen kädentaito puolelta löytyi PaaPii ja ihanat kankaat. Kädentaito puolelta löytyi myös aivan ihania lastenvaatteita. Joten kannattaa myös sillä puolella piipahtaa. 


Ja jos miettii viitsiikö lähteä lapsen kanssa niin sanoisin, että ehdottomasti kannattaa. Ässällä oli huippuhauska päivä. Ässä pääsi kurkkimaan paloautoon, soittamaan erilaisia soittimia sekä kokeilemaan temppurataa. Eero Aarnio design dinot, puppy ja potkuauto olivat koekeilun arvoisia. Luonto+ ja chiquita tarjosivat meille välipalan. Suosittelen ehdottomasti maistamaan Luonto+ uutuus makuja. Varsinkin omena-pinaatti, upposi niin Ässälle kuin äidillekin.
Tässä oli nyt muutama esimerkki. Messuilta toki löytyy tunnetut lasten merkit ja liikkeet. Olimme messuilla 5h ja aika ei riittänyt koko alueen tutkimiseen perusteellisesti. Viikonlopun aikana messut vielä laajenee ja mukaan tulee lemmikkimessut. Eli nähtävää ja koettavaa on. 

2 kommenttia

  1. Huomenna olen menossa Hugon kanssa ja vähän jännään mitä kaikkea kerkeää vajaassa kuudessa tunnissa. Minulla onkin lista, jossa ne missä ainakin pitää käydä. :D

    VastaaPoista
  2. Ihan luxuskivat messut:) Huomenna uudestaan!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.