Sisällön tarjoaa Blogger.

Mitä jäi käteen Kaksplus verkostobloggaajien tapaamisesta?

Kuva lainattu: Käden jälkiä sydämessä
Lauantaina 21.5 aurinkoisessa Helsingissä kokoontui joukko Kaksplussan verkostobloggaajia. Näistä ihanista naisista en ollut koskaan tavannut ketään livenä, mutta monen kanssa olin keskustellut netissä. Oli aivan mahtavaa saada tavata livenä ja nähdä miten mielikuva bloggaajasta vastasi todellisuutta.

Päivä sisälsi naurua, hyvää ruokaa, juomaa, tuote-esittelyä, shoppailua, uusia ystäviä ja aurinkoa. Kotiin viemisiksi lähti aivan mahtava goodiebag. 


Kuva lainattu: Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen

Kuva lainattu: Ilopiikki


Päivä alkoi alkudrinkillä ja ruualla. Olimme kaikki tilanneet ennakkoon ala carte listalta mieleisen ruuan. Minä söin ihanan maalaissalaatin. Tämä ihana ja täyttävä salaatti sisälsi: Poron paahtopaistia, karamellisoitua pekonia, marinoitua perunaa, kaprista, tomaattia, porkkanaa, salaattia ja piparjuurimajoneesia. Ruuan kruunasi Holiday Inn tarjoama kahvi ja mansikat.
Kuva lainattu: Sosetta ja sotkua

Päivä Holiday Inn Helsinki city centerissä päättyi Noshin tuote esittelyyn. Samalla arvottiin meidän bloggaajien kesken 5kpl 80€ lahjakortteja Noshin tuotteisiin. Minä, joka en koskaan voita mitään mistään, voitin ensimmäisen kerran. Sain siis erittäin hyvän tekosyyn kasvattaa vaatevarastoani. Olisin halunnut ostaa Ässällä muutaman ihanan Noshin paidan ja meille samistelu legginsit, mutta Ässä on niin pahassa koossa, että hänen kokonsa oli loppunut useimmista tuotteista. Joten äiti pystyikin tuhlaamaan hyvällä omalla tunnolla kaiken itseensä... :D

Kuva lainattu Ilopiikiltä

Kuva lainattu: Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen

Kuva lainattu: Sosetta ja sotkua
Kuva lainattu: Ilopiikki

Goodie bagin tarjosivat: Lumene, Orkla, Lush, Hurraw, Ruohonjuuri ja Cloetta. Alkudrinkit tarjosi Otavamedia ja picnik juomat tulivat Laitilan virvoitusjuomatehtaalta


Kuva lainattu: Käden jälkiä sydämessä

Mitä jäi käteen? No, aivan ihania uusia ystäviä! Nämä naiset ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia! Nyt kysyisinkin: koska otetaan uusiksi? Te ootte mahtavia. Kiitos, että sain olla mukana.

Menossa mukana:

13 kommenttia

 1. Oli todella mukava tavata ja tutustua! Pitääkin tehdä tällainen uusiksi :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan uskomattoman kiva päivä! :)

   Poista
 3. Oli kyllä mahtipäivä. Uusintaa odotellessa :)

  VastaaPoista
 4. Oli puhetta että talvella meille TURKUUN tuparit ja treffit luvassa ♡♡

  Sitä ennen treffit lasten kanssa? ;)

  VastaaPoista
 5. Onnea vielä arvonnan voittajalle. Upeeta. Vieläkin naurattaa, kun meillä oli, niin paljon samoja ajatuksia.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.