Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesän uudet blogituttavuudet

Kesäkuussa pyysin linkittämään postaukseeni, joko oman blogin tai blogin jota lukee. Minulle linkitettiin 36 aivan ihanaa blogia. Olen jokaiseen käynyt tutustumassa ja hieman lueskelemassa. Kiitos aivan ihanista blogeista! 

Jokainen linkattu blogi ansaitsisi oman esittelyn, mutta nyt ajattelin esitellä viisi erilaista ja minulle uutta blogia. 

"Tässä blogissa ylitetään säännöllinen viikkotyöaika, jaetaan ajatuksia opiskelusta, kuljetaan erilaisia urapolkuja, nautitaan vapaa-ajasta ja eksytään välillä pahasti sivuraiteille."

Blogilla viisi kirjoittajaa, jotka kirjoittavat hauskasti ja elävästi töistä, opiskelusta ja vapaa-ajasta. Erittäin hauska ja virkistävä blogi. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Blogin löydät täältä.


Blogia kirjoittaa kolmen lapsen, äiti, nainen, vaimo, seksuaaliterapeutti, koripalloilija, naapuri ja ystävä - kirjoittajalla on monta roolia. Blogissa on puhetta kaikesta maan ja taivaan välillä mutta pääpaino on parisuhteessa, seksuaalisuudessa, rakkaudessa ja perheessä. Tähän ihanaan blogiin voit käydä tutustumassa paremmin täällä.Bloggaaja kertoo olevansa pieni mummoliini, joka kierrättää, tuunailee ja puuhailee perin omituisia juttuja. Blogi on täynnä ideoita ja ihania vinkkejä. Kun haetaan inspiraatiota, niin sen löytää täältä! Tämä on todella ihana ja inspiroiva blogi. Tämän valloittavan mummoliinin blogin Villa Nannan löydät täältä. Käy ihmeessä tutustumassa!

Blogia pitää turkulainen visualisti. Blogissa on upeita kuvia, sisutusvinkkejä, käydään tapahtumissa ja ihmetellään tyyliä. Tämä blogi on tutustumisen arvoinen. Blogin löydät täältä.

Koska itsekin yritän taas kunnostautua valokuvaajana, niin tämä blogi oli ihana yllätys. Blogi on täynnä ihania kuvia ja hyvää fiilistä. Blogi on 17 vuotiaan abin pitämä lifestyle ja valokuvauspainotteinen blogi. Blogin ihaniin kuviin ja tunnelmiin pääset täältä.

Ja kuten jo alussa sanoin, että jokainen linkitettu blogi ansaitsisi esittelyn, niin päätin linkata loppuun kaikki. Suosittelen ehdottomasti käymään tutustumassa myös näihin blogeihin:
Ei kommentteja

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.