Sisällön tarjoaa Blogger.

Lapsiperheen jouluaaton tv-tärpit

Joulu on oikeaa tv:n kulta-aikaa lapsiperheessä. Tv:stä tulee toinen toistaan ihanampia lastenohjelmia sekä koko perheelle perheelle tarkoitettuja ohjelmia. Jouluaatto voisi mennä hyvinkin aamusta melkein yömyöhään tv:n ääressä. Onneksi on keksitty tallentava digiboksi/tv! Muuten varmasti linnottautuisin lasten kanssa pyjamat päällä tv:n ääreen koko jouluksi. Nyt päätinkin koota teille meidän perheen jouluaaton tv-suosikit. Eli mitä meillä katsotaan jouluaattona?

Kuva lainattu Ylen arkistosta.
Aatto aamu meillä alkaa perinteisesti Joulupukin kuumalla linjalla. Vaikka ainoa oikea joulupukki, Kosti Kotiranta on kuollut, niin siltikään ei voi tätä ohjelmaa jättää välistä. Joulupukin kuumalinja alkaa tv2 klo 8.00.

Kuva lainattu Pinterestista

Aamu jatkuu perinteitä kunnioittaen ja Joulupukin jälkeen tv-maratonia jatkaa Lumiukko. Tämä tulee myös tv2, heti Joulupukin kuumalinjan jälkeen klo 11.33. Lumiukko on tehty samana vuonna kuin minä olen syntynyt. Suomessa Lumiukon ensi-ilta oli 24.12.1983. Lumiukkoa seuraa klo12 Lumiukko ja koira, joka on tehty vuonna 2012.

Kuva lainattu Mauri Kunnaksen www-sivuilta

Lisää ihania perinne piirrettyjä tulee tv2 klo14 ja vuorossa on Joulupukki ja noitarumpu. Piirrettymaraton jatkuu tv2:ssa Peikkojen joululla. Tämän jälkeen tuleekin piiretyissä pieni tauko, kunnes...

Kuva Disneyn www-sivuilta

Tv-ensi-illassa nähdään Disneyn uusi ihana klassikko Frozen. Tämä ohjelma nähdään Nelosella klo 17.25.

Kuva lainattu wikipediasta
Jouluaaton tv-maratonin päättää iki-ihana Samu Sirkan joulutervehdys. Tämä on ohjelma joka on kuulunut minun jouluuni niin kauan kuin muistan. Samu Sirkan joulutervehdys tulee perinteisesti MTV3 klo 19.10. 

Mitä teillä katsotaan tv:stä jouluaattona? 


Ei kommentteja

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.