Sisällön tarjoaa Blogger.

Isänpäivä ja lahjana isyyspakkaus

Meillä on tänä vuonna hieman erilainen isänpäivä. Aikasempina vuosina ollaan käyty kahvittelemassa isovanhempien luona ja käyty ulkosyömässä sekä tehty jotain kivaa perheeen kesken. Tänä vuonna päätettiin jäädä kotiin, syynä saattoi olla minun isovatsani ja lähestyvä laskettuaika. :) Lisäksi tämä on viimeinen juhlapäivä, jota vietetään kolmistaan. Meidän tämän vuoden isänpäivän menusta voit lukea täältä: Isänpäivän menu 9.11.2014.

Isänpäivälahjaksi halusimme teinimonsterin kanssa antaa nyt jotain normaalia suurempaa. Sillä ajatuksena oli, että vietetään samalla isän synttärit. Tulevina synttäreinä meillä on kotona ihana vastasyntynyt ja en todennäköisesti ole silloin järjestämässä juhlia tai en ainakaan ole etsimässä hyvää lahjaa kaupoista. Mutta eihän sitä koskaan tiedä. ;)

Tämän vuoden isänpäivälahja oli siis isyyspakkaus, joka sisälsi tavaroita niin isälle kuin tulevalle vauvalle. Normaalisti emme tällaisista perusta, mutta nyt se tuntui oikealle lahjalla. Vaikka kyseessä ei olekaan esikoinen, niin tuntuu kuin olisimme tilanteessa ensimmäistä kertaa, onhan meidän esikoinen jo 12v ja aika on kullannut muistot. Isyyspakkausta mietimme huolella ja halusimme sen näyttävän meille. Pakkauksesta jäi pois Kelan kirje, liukuvoiteet ja kortsut (tähän tosin oli syynä se, että pakkaus on koottu 12 vuotiaan kanssa), korvatulpat yms. mitä useimmissa pakkauksissa oli. Toki otimme joitakin yleisimpiä isyyspakkauksen sisältöjä mukaan, jotka siis sopivat meidän isällä. Mm. Vauva - omistajan opas -kirja. 

Ensimmäinen asia mitä päätimme pakkaukseen laitettavan oli sukat ja kalsarit! Tämä johtui yksinkertaisesti siitä, kun yritimme etsiä kuvaa esikoisesta vauvana ja isästä korttia vartien, isä oli kaikissa kuvissa boksereissa ja sukissa. Naureskelimme, että se on isän isyysasu ja perinne varmaan tulee jatkumaan. Nyt päätimme kuitenkin lisätä asuun T-paidan, koska toivomme isän pukevan sen päälle, jos meille tulee vieraita. 

Mutta tässä on meidän isyyspakkaus:


Isyyspakkausen sisältö
Meidän kirje isälle


Vapaudu -kortteja
Tarkat ohjeet kortin käyttöön

Vapaudu vastuusta -kortin ohjeet
Vapautetaan vaipan vaihdosta x3

Pakkaus valmiina 7.9.2014


Pakkausta kokosimme autotallissaHYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE ISEILLE!!!

Ei kommentteja

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.