Sisällön tarjoaa Blogger.

Naiset ovat sottapyttyjä!

Tänään tuli mitta täyteen tätä naisten sikailua. On aika huvittavaa, kun aina puhutaan siitä kuinka miehet ovat oikeita sottapyttyjä, eikä osaa siivota jälkiään. Mutta eivät naiset mitenkään kakkoseksi jää! Ei ainakaan julkisilla paikoilla.


Kuinka moni muu on huomannut miten siivottomia ovat yleiset naisten vessat? Oikeesti! Ne ovat ihan järkyttävässä kunnossa. Pissat saattaa pöntön reunuksilla, en kyllä ymmärrä miten siihen on onnistuttu pissaamaan, ilmeisesti on käyty seisoallaan tarpeillaan. Parhaimmista vessoista löytyy pissat myös lattialta. Julkisissa vessoissa on ilmeisesti vessan veto kielto tai joka neljäs käyttäjä saa vetää vessan, koska pöntöistä löytyy usein tarpeet. Tätäkään en ymmärrä, eikö sitä vessaa vedetä kotonakaan? Ja tietenkin ulostetta saattaa olla ympäri pöntöä, jonka jälkeen pönttö on tukittu wc-paperilla.Entäs sitten wc-paperi! Mikä siinä on, että jos sitä paperia ottaa liikaa, niin eikö sitä voi laittaa roskikseen taikka sitten pöntöstä alas? Miksi ihmeessä se pitää heittää siihen vessan lattialle, niin että varmasti tarttuu jonkun kenkään kiinni? Tai wc-paperirullasta pitää vetää niin kovasti, että jää paperin häntä roikkumaan lattialle. Sehän sitten on todella kivaa, kun paperin alkupää ui ties missä eritteessä. YÖK!Jos otit liikaa paperia, laita se roskiin.

Kuukautiset... Useimmista julkisista vessoista löytyy ihan omat roskikset siteille ja tampooneille. Mutta kummallisesti niiden roskisten käyttö tuntuu olevan naisille haasteellista. Niissä on kansi ja se pitää niinku nostaa, jotta sinne voidaan laittaa jotain. TADAA! Nerokasta, eikö? Se kansi, kun on sitä varten ettei toisten tarvitse vessassa asioidessaa tuijotella kenenkään menkkaveriä. Jos nyt kuitenkaan ei löydy tällaista roskista, niin sekin tehty kivaksi, että esim. siteet ovat sellaisessa kääreessä, johon voi sidettä vaihtaessa kietoa sen käytetyn rullalle. Sillei niinku piiloon. Ja tamponin voi kääriä vaikka wc-paperiin, jos ei ole muuta vaihtoehtoa. Koska eihän sitä nyt tarvitse julistaa joka paikassa, että sinulla on menkat ja miten paljon vuodat. Varsinkaan tuntemattomille ihmisille, jotka eivät sitä todellakaan halua nähdä... Mutta sehän on jo ihan mahdotonta. Naiset kun haluavat näyttää kaiken. Onhan ne kuukautiset nyt vähintään koko Eurooppaa liikuttava asia. Siteet heitetään roskiin, niin että veri varmasti näkyy. Eihän niitä menkkoja enää 2000 -luvulla tarvitse hävetä, sehän on ihan luonnollista. MUTTA KUN MÄ EN HALUA NÄHDÄ SUN VERISIÄ SITEITÄ!!!! Tämä roskis on oikeasti käsipaperia varten. Pöntön vieressä kannellinen roskis.
Kannettomaan kun laittaa, niin siteet olisi voinut kääriä noihin kääreisiin...

Käsienpesualtaat! Yllättävän moni muuten jättää kädet pesemättä. Olen tähän ihan kiinnittänyt huomiota! Tai sitten käsiä uitetaan nopeasti vain veden alla. OIKEESTI! Mitä järkee? Jos et käytä saippuaa, niin ei ne kädet ole yhtään sen puhtaammat. No, sitten jos ne kädet pestään ja vessasta sattuu löytymään vielä paperia johon kuivataan, niin tämä paperi käytön jälkeen harvemmin löytää tietään roskikseen. Useimmiten sen löytää roskiksen vierestä lattialta ja parhaimmat keksijät ovat keksineet laittaa paperit lavuaariin! Joka on ihan loistava idea! Varsinkin kun seuraava neropatti sitten päättä pestä JUURI siinä lavuaarissa kädet, eikä viitsi niitä papereita siitä siirtää pois. Kyllä me naiset sitten olemme fiksuja. 

Niin, nyt minua kiinnostaa toimiiko nämä sottapytty-naiset näin vain julkisissa vessoissa, vai toimitaanko myös kotona näin? 

Miten sinä toimit julkisessa vessassa? Pesetkö kädet? Vedätkö vessan? Mihin heität veriset siteet? 

Terkuin vessanatsi :D

2 kommenttia

 1. Tämä on niin totta! Olen itse törmännyt monesti siihen, että hienot rouvat eivät voi käydä kakksoasialla julkisissa vessoissa, jossa on useampi koppi. Mikäpäs muukaan tähän sopii paremmin kuin invavessa! Niin ja niitä on aina yksi ja ainoa esim. ravintoloissa. Todella kiva mennä vessaan, kun hienot rouvat eivät voi "lumpsautella" julkisesti! ;) Invavessaa käytettään myös "pikaisiin", eli kondomit ovat olleet tuttu näky. En tykkää...

  Hyvä postaus ja hyvästä aiheesta kirjoitit!
  Itse siivoan jälkeni, pesen kädet ja vedän vessan. Roskat löytävät myös roskiin, samoin A:n vaipat. Näin toimin myös kotona. Julkisten vessojen ovet tosin avaan hiha käden päällä juuri sen vuoksi, ettei kaikki ymmärrä pestä asioinnin jälkeen käsiään. Ällöttävää!

  ps. Sinulle on haaste blogissani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oikeesti ymmärrä miten invavessatkin on siinä kunnossa! Eniten mua ärsyttää, ku teinit tuntuu pitävän invavessoja omina kampaamoinaan! Ja muutenkin saatetaan se yks ja ainut naisten vessa (mikä on myös samalla invawc ja lastenhoitohuone) vallata moneksi tunniksi. OIKEESTI!

   Vastaan haasteeseesi! :D Ensin pitää kyllä siivota. :D :D

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.