Sisällön tarjoaa Blogger.

Erilainen äitienpäivä


Meillä oli hienot suunnitelmat äitienpäiväksi. Oli tarkoitus käydä kyläilemässä isovanhemmilla sekä isoisovanhemmilla. Syödä valmiissa pöydässä, kerrankin olla tekemättä kaikkia ruokia itse. Jälkiruoka oli meidän vastuulla. Suunnitteilla oli Kinuskikissan ohjeiden mukaan Seeprakakku salmiakkiraidoilla. Ohje täällä. Mutta mites sitten kävikään?

Äitienpäivään valmistautuminen alkoi jo torstaina. Kävimme Teinimonsterin kanssa ostamassa äitienpäiväkakkuun aineksia. Silloin törmäsimme ensimmäiseen ongelmaan. Kakkuun tarvittava apteekin salmiakki-mixeri oli loppu kaikista lähialueen apteekeista sekä toimittajalta. Eli piti keksiä miten sen korvaamme. Onneksi Kinuskissan sivuilta löytyi ratkaisu ja sovimme uudesta kauppareissusta perjantaille. 

Perjantai aamulla heräsin nenä tukossa ja kurkkukipeänä. Teinimonsterikin valitteli kurkkukipua. Olin varannut jo reilu viikko sitten ajan kampaajalle, jonne päätin flunssaoireista huolimatta lähteä. Kampaajalla laitettiin tukkaan uutta väriä ja napsittiin kuolleet latvat pois. En ollut käynyt kampaajalla kertaakaan S:n syntymän jälkeen, niin nyt oli jo aika! Juurikasvu oli aika järkyttävä, eikä hiuslatvoissa ollut kehumista. Kampaajalla ollessa nenä alkoi entisestään vuotaa. Päätä sekä jokaista niveltä alkoi särkeä. Päätin jättää kaupassa käynnin myöhempään ja suunnistin kotiin. Kotona huomasinkin, että minulla on onkin kuumetta 39astetta. Teinimonsteri saapui koulusta ja hänellä sama homma. Kuumeessa siis ollaan ja sänky kutsui kumpaakin.

Olo ei helpottanut koko viikonloppuna kummallakaan. S oli ollut alkuviikon kuumeessa, josta oli jäljellä enää nuha, eli olimme kaikki kipeänä isimiestä lukuunottamatta. Joten ei siinä auttanut muu kuin perua meidän osalta kaikki suunnitelmat. Isimies läht kuitenkin äidilleen syömään ja jätti meidät kotiin sairastamaan. Sika! :)

Meidän hylkäämistä korvatakseen isimies tilasi meille lähileipomosta vadelmajuustokakkua ja lupasi tuoda pizzat. Ei mennyt sitten sekään kuin Strömsössä... Leipomossa vadelmajuustokakku oli vaihtunut mangoon ja kotipizzassa tilaamani mexi-kana kotzone oli vaihtunut pepperoni-aura kotzoneksi. Sain myös kuulla, että minulle tilattu äitienpäivä lahja (uusi kamera) ei ole saapunut toimitusvaikeuksien vuoksi Rajalalle, eikä Rajalalla osattu ennustaa koska kamera mahdollisesti olisi sinne saapumassa. Joten äitienpäivälahjaksi tilattu kamera vaihtui riihikuivaan käteiseen. Kamera on kuitenkin edelleen tilauksessa ja saan kuulemma myös sen, kunhan se saapuu. :)


Tämän piti olla Mexi-kana kotzone :D

Vadelmajuustokakku olikin mangokakku

Kamera vaihtunut rahaan....

Ei pöllömpi äitienpäivä sittenkään vaikka ei mennyt niin kuin oli suunniteltu. Mangokakku oli ihan hyvää ja Teinimonsterin pizzasta riitti myös minulle. Isimies sai syödä väärän pizzan. Ja oli ihan mukavaa viettää lasten kanssa keskenään tämä päivä kotona, eikä juosten kyläpaikasta toiseen. Voisin haluta samanlaisen äitienpäivän myös ensi vuonna! Ehkä kuitenkin ilman nuhakuumetta! :DEi kommentteja

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.