Sisällön tarjoaa Blogger.

Flunssakausi avattu

Moni äiti tietää varmasti sen jäätävän olotilan aamulla, kun on valvonnut kipeän lapsen kanssa yön? Aivot eivät toimi. Ajatukset ovat puuroa. Menee muutama tovi ennen kuin sanat tavoittavat aivot. Olotila on kuin krapulassa. Kaikki tuntuu päässä yhdelle kaaokselle ja ajatuksia vaikea järjestää. Yhtäkkiä tulee tunne, ettei oikein tiedä mitä pitäisi tehdä. Ihan kuin ajattelukyky olisi kokonaan kadonnut. Tälläiseen aamuun ja tästä alkavaan päivään yritetään täällä valmistautua.

Tunne on kamala, kun ei siltä pieneltä ihmiseltä ei voi viedä pahaa oloa pois. Ässällä on poskihampaiden tulo nostanut kuumeen sekä aiheuttanut flunssan. Poika on kiukkuinen kuin ampiainen ja tuntuu ettei mikään ole hyvä. Ässä sylitellyt koko yön ja aamun. Yöllä nukkunut n. tunnin pätkiä panadolin voimalla. Aamulla onneksi sai hieman syötyä puuroa ja juotua maitoa. Aamiaisen jälkeen panadolin voimalla hetken touhuillut ja käynyt nukkumaan ensimmäiset päikkärit.

Tämä kuume-nuha tuli ihan yllätyksenä. Vielä eilen ollaan oltu hiekkalaatikolla leikkimässä sekä muutoinkin ulkoiltu ja leikitty. Toivotaan, että tämä nuha-kuume ja hammaskiukku on yhtänopeasti poissa kuin alkoikin.Jännityksellä odotan mitä päivä tuo tullessaan!

Onko vinkkejä kuinka saada päivä kulumaan kipeän 10kk kanssa? Sekä kuinka helpottaa pikkuisen oloa?


MäSäMutsi

1 kommentti

  1. Terveisiä täältä kipeän äidin ja 14kk kotoa! Nyt on jo onneksi sen verran aktiivinen ja touhukas taapero, että pienet pipitkään ei haittaa. Ulkoillaan jaksamisen mukaan, toki vähemmän kuin normaalisti. Ja nukutaan. PALJON!

    Höyryhengitystä vaan. Kipulääkkeitä ja nenäfriidoja tarpeen mukaan. Ja paljon syliä. Ja tsemppiä! <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.