Sisällön tarjoaa Blogger.

Suomen kaamein lastenhuone

Pakko se on tunnustaa, että meillä on SUOMEN KAAMEIN LASTENHUONE. Ihan oikeasti. En ymmärrä milloin siitä tuli sellainen, mutta tällä hetkellä se on kaamein lastenhuone mitä tiedän. Huone oli ennen Teinimonsterin, mutta Ässän odotusaikaan päätimme vaihtaa huonejärjestystä ja päätimme tehdä tästä Teinimonsterin vanhasta huoneesta vauvalle oman huoneen. 


Raskausaikana aloitin laittamaan huonetta. Kuten kuvasta näkee, huoneeseen on ilmestynyt hoitopöytää, kirjahyllyä, leluja, verhot yms. lasten tavaraa. Mutta silti huone on jäänyt erittäin keskeneräiseksi. Tavarat ovat heitelty sikin sokin, seinät ovat tyhjät sekä vanhan työhuoneen tavarat eksyneet huoneeseen. Koska huone on jäänyt kesken, siitä on tullut varasto, tavaroiden kaatopaikka! Samaa huonetta käytetään siivouksessa, kun meille tulee vieraita, sinne tungetaan kaikki tavarat ja äkkiä ovi kiinni. Poissa silmistä poissa mielestä. Ennen kuvien ottamista raahasin huoneesta pari laatikkoa pois, jotta mahduin kuvaamaan huonetta. Tämän kevään ja kesän projekti on lastenhuoneen kunnostus sekä sisustus. Annan itselleni aikaa ensi syksyyn saada huone kuntoon. Ajatuksena on, että Ässä siirtyisi viimeistään kaksivuotiaana nukkumaan omaan huoneeseen ja me saisimme omaan makuuhuoneeseen lisää tilaa. Tämän projektin etenemistä voi seurata blogissani. Mutta nyt, saanko esitellä: 

SUOMEN KAAMEIN LASTENHUONE

Otan mielelläni vastaan sisustusideoita. Eli kerro suosikki lastenhuoneen sisustusliikkeet. Ja pitäisikö lastenhuoneessa olla jokin yksi teema, jonka mukaan huone on kasattu?

<3 MäSäMutsi

7 kommenttia

 1. Musta netistä löytyy kaikkea kivaa pikkusälää sisustukseen, julisteita ja muita. Hyviä kauppoja on esimerkiksi Miniones ja Viljamin puoti. Käytän itse myös inspiraation lähteenä Pinterestiä, ja jos bongaan jossakin blogissa jotain kivaa, niin selvitän mistä se on :)

  Oma vinkkini sisustuksessa kuin sisustuksessa on se, että valitaan pari yhteensopivaa väriä ja pysytään niistä. Muuten lähtee rönsyilemään liikaa. Meidän keskeneräisestä lastenhuoneprojektista voit lukea täältä:
  http://mutsihoitaa.blogspot.fi/2016/02/ihan-potentiaalinen-ihmisasumus.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri, kun osaisi valita "vain" muutaman värin. :D Tai oikeestaan pysyä niissä! Mutta juuri Viljamin puoli miellytttää myös minua. Minionesiin tutustuin messuilla, mutta siellä ei tainnut olla esittelyssä sisustustuotteita tai ei osunut silmään.

   Poista
 2. Kurkkaa Jollyroomin valikoimaan! Sieltä löytyy kaikkea ihanaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kauppaa olen tässä selaillut. Siellä on todellakin kaikkea ihanaa. :)

   Poista
 3. Meillä on vaan kaksio, joten en ole vielä päässyt lastenhuonetta sisustamaan. Vähän olen sulle kade, vaikka ei Pikku P vielä hetkeen omaa huonetta tarvitsekaan. Pinterest on hyvä apu. Sieltä kun kasaa läjän kivoja kuvia, niin teemakin alkaa toivottavasti hahmottumaan samalla. Minusta sisustaminen on helpompaa, kun on jokin tyyli mielessä. Jää toisiinsa sopiattomat tavarat kauppaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen maailman onnettomin päättäjä. Mä kun olen päättänyt, että tällä tyylillä mennään, niin kohta olenkin sitten taas erimieltä, kun nään muka jotain paljon kivempaa. :) Pinterest on kyllä hyvä inspiraatio lähde.

   Poista
 4. Mä oon ihan rakastunu kans Jollyroomin tuotteisiin ja muutamia sieltä tulee meidän tytön tulevaan huoneeseenkin. Ja sitten: PINTEREST :D erittäin koukuttava, mutta mahtava !

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.