Sisällön tarjoaa Blogger.

Myrskyn jälkeen koittaa pouta

Meillä on ollut myrskyisä viikonloppu takana ja tänään korjattiin tilannetta Ässän kanssa. Tänään on ollut hyvä päivä, kummallakin. Päivään on mahtunut vaikka mitä! Ainakin naurua, hassuttelua, pussailua ja halailua... Ja ehkä vähän muutakin.

Aamu alkoi jo hymyillen sekä halauksin. Ihana tapa aloittaa viikko. Vaikka tänään onkin aamupäivän tullut vettä, ehdittiin aamupäivästä ulkoilemaan. Olikin ihana sää olla ulkona. Minua on vaivannut koivuallergia extra pahana tänä vuonna, ja nyt viikonlopun sateet helpottivat. Pystyin metsässä hengittää, eikä pieni tihkusade menoa haitannut. 


Ihana ystävä tuli lapsensa kanssa meitä viihdyttää aamupäivästä. Joten sen kunniaksi leivottiin Ässän kanssa raparperipiirakkaa. Ja koska pääsin kokkkausmoodiin, tein samalla pakastimesta löytyneistä viinimarjoista vispipuuroa. Oli muuten hyvää! Päikkäreiden jälkeen pihatöitä sekä kasvissosekeiton tekoa. Löysimme ihanan auringon meidän takapihalta. Ja voi tuota riemua! Ässä juoksi ympäri pihaa nauraen ja huutaen. Kieri kuin koirat märällä nurmikulla ja hihkui. Vietettiinkin koko ilta pihalla, käytiin vain syömässä sisällä. Tämä oli aivan täydellinen päivä! Aivan ihana viikon alku.
Ihanaa uutta viikkoa kaikille! Tästä tulee hyvä viikko! 
Miten teidän viikko alkoi? 


8 kommenttia

 1. Ihanan positiivinen postaus :) hyvää viikkoa sinnekkin! Me odotellaan aurinkoa takaisin niin päästään ottamaan 1 vee kuvat merenrannalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meidän olisi kans tarkoitus mennä ottaa rannalle 1,5v kuvat. Hyvää säätä odotellessa :)

   Poista
 2. Mahtavia kuvia! Koivuallergia ei varmasti oo kiva, onneks voit kuitenki sateiden jälkeen / sateella ulkoilla paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Koivuallergia on ihan hirveä, varsinkin kun asuu keskellä koivuja. :D mutta onneksi on olemassa hyviä allegialääkkeitä :)

   Poista
 3. Meidän viikko alkoi hyvin samaan tapaan! Ystäviä ja ulkoilua! Keittiössä en ollut yhtä ahkera :D

  VastaaPoista
 4. Kiva lukea että teillä on ollut parempaa aikaa :3

  Tuo Ässän pipo on kyllä suloinen, oletko tehnyt sen itse? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä kauan voi kiukutella. Ja ei toi viikonloppukaan olisi ollut niin paha ellen olisi ollut niin tukossa tuon allergian vuoksi.

   Joo, pipon olen tehnyt itse. :)

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.