Sisällön tarjoaa Blogger.

Jussina syötiin, juotiin, uitiin ja.... Mitä sinä teit?

Nyt alkaa olla takana aivan ihana pidennetty viikonloppu. Kaikilla on vatsat täynnä ja loistava fiilis. Vietettiin perheen kesken sitä laatuaikaa, pitkästä aikaa. Tähän olisi melkein voinut jo tottua. Huomenna on taas paluu arkeen. Onneksi meidän Isimies on enää viikon töissä ja sitten alkaa loma. Eli arki ei kestä kauan... :)

Mitäs me sitten teimme? Me syötiin, juotiin, uitiin, pelattiin ja tietenkin katsottiin fudista. Tai Isimies katsoi ja minä tein Ässälle villasukkia ja ruokalappuja. Jos saisin yhden asian muuttaa tässä viikonlopussa, niin se on toi fudis. Se hieman määritteli mitä tehdään, koska Isimies on fanaattinen fudiksen suhteen... Toivottavasti Ässästä ei tule samanlaista.
Nyt viikonlopun aikana tuli grillattua enemmän ja vähemmän. Grillattiin vartaista, vihanneksia, makkaraa ja lihaa. Jälkkäriksi leivoimme suussa sulavaa mustikkapiirakkaa. Ei tarvitse viikolla enää grillata, kun grilliruoka alkaa jo tulla korvista ulos. Perjantaina olimme hieman huolissamme säästä, näytti kovasti siltä ettei se helleaalto tulekaan vaan on kylmä ja vihmoo vettä. Onneksi sääennuste oli taas kerran väärässä. Viikonloppuna oli ainakin meillä aivan loistava sää!
Kävimme koko perhe rannalla pari kertaa. Toisella kerralla meillä oli koirat mukana, kun lähdimme pulikoimaan läheisille hiekkakuopille, jonne on myös koirat tervetulleita. Toisella kerralla taas päädyimme katsastamaan alueemme parhaan uimarannan. Ranta on lapsiperheiden paratiisi, koska siellä on matalaa ja sileä ihana hiekkapohja. Ja kuten kuvasta huomaa, ranta oli aivan täynnä auringonpalvojia. Tulossa postaus taaperon kanssa uinnista ensi viikolla.Tällaiset sukat tuli aivan itsestään viikonlopun aikana. Samasta langasta tulossa vielä toiset. Sukat tein omasta päästä ja sen huomaa. Toisen sukan kantapäästä tuli liian kapea ja toisen sukan kannasta taas liian lyhyt. Kun saan toiset sukat valmiiksi laitan ohjeen tulemaan.

Eli meillä oli kaikin puolin aivan ihana juhannus. Äiti ja isi sai juoda sen lasin viiniä ruualla ja Ässä sai maistaa ensimmäisen kerran leivosta, nimittäin omatekemää mustikkapiirakkaa. Millainen juhannus teillä oli? 


p.s. Kaksplus ja me bloggarit haluamme saada lisätietoa lukijoidemme kiinnostuksen kohteista, jotta osaamme kohdentaa teille osuvampaa mainontaa ja tehdä yhä kiinnostavampaa sisältöä. Jos aikaa liikenee hetken verran, vastaa kyselyyn. Kyselyyn löydät täältä.

p.p.s. Muistathan myös, että blogissani suoritetaan leffalippujen arvonta, jos 100 lukijaa on täynnä kesäkuun loppuun mennessä? Lisätietoja arvonnasta löydät täältä. 
Muista myös linkittää blogisi. Päivitän lukulistaani ja jaan muillekin parhaat blogilöydöt.

5 kommenttia

 1. Kokon rakentelua anoppilassa, Särkänniemi, biitsiä, grillailua. Muy bueno :-)
  -Heidi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvälle! :) Särkänniemeen pitäs päästä kanssa.

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta, paitsi tuo jalkapallo :D me vietettiin perinteinen mökkijuhannus :)
  Ps. Mihin sen blogin sai linkata? Nyt se on tässä... :D http://sangynalla.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Syöminen on ihan parasta, myös kesällä ja oletko muuten huomannut sitä, että ruoka näyttää kesällä ihan toiselle kuin talvella? Vaikka tekisi samaa ruokaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muuten ihan totta. Myös se, että sen ruuan syö ulkona muuttaa makua paremmaksi. Jopa hernekeitto maistuu ulkona leirinuotion äärellä gourmet ruualle. :)

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.