Sisällön tarjoaa Blogger.

Hullut päivät täynnä hulluutta

Hullut päivät

HULLUT PÄIVÄT jo pelkästään sanat kertoo kaiken. Nimittäin kyse on kirjaimellisesti HULLUISTA PÄIVISTÄ. Kahdesti vuodessa totean, ettei täysjärkiset mene kyseisille päiville... Ja vannon, että ensi kerralla minua ei sinne saa vaikka mikä olisi. Mutta joka kerta huomaan, että minut on sinne huijattu jollain ihmeellisellä tekosyyllä. Tällä kertaa tekosyynä toimi Teinimonsterin talvikengät, joita piti tietenkin lähteä ostamaan juuri stadin stockalta ja vielä kaiken lisäksi HULLUILTA PÄIVILTÄ.

Joten lauantai aamulla suunnistimme Teinimonsterin kanssa kohti stadia. Päätimme tehdä nopeat täsmäiskut naisten vaate- kenkä ja kosmetiikkaosastoille. Olimme valmiiksi katsoneet kuvastosta, mitä olemme menossa ostamaan. Sopimus oli nopeasti sisään ja yhtä nopeasti ulos. Mutta kuinkas kävikään? Tietenkin kaikki se mitä olimme ostamassa oli loppu. Ja tietenkin houkuttelevia massoja oli kasattu villiintyneelle ale-kansalle. Ja koska olemme kumpikin naispuoleisia ihmisiä, olimme alttiita tällaisille houkutuksille. Ennen kuin edes huomasin, olin tappelemassa erään naisen kanssa 12€ villapaidasta. Naiset ympärillä töni ja tuuppi. Väkeä änkesi jokaisen keltaisen korin ympärille kuin hyeenat haaskan ympärille. Räteistä tapeltiin, revittiin käsistä ja hamstrattiin omaan koriin mahdollisimman paljon kerralla. Poliisin apua olisi useaan otteeseen kaivannut. Tehtävinä olisivat olleet järjestyksen ylläpito, liikenteen ohjaus sekä riitatilanteiden sovittelu. Kun viimein havahduin tähän koomiseen tilanteeseen, luovutin naureskellen. Ei, minä en ole sellainen ihminen, joka tappelee muutaman euron takia. Päätimme siirtyä muihin kauppoihin ja ostamaan täyteen hintaan. Mieluummin niin kuin tulla tönityksi ja mielipuolisiksi pienen alennuksen toivossa. Syytän raskautta, että minulle tuli hetkellinen mielenhäiriö osallistua tähän HULLUJEN PÄIVIEN vouhotukseen. 

Hullut päivät

HULLUT PÄIVÄT eivät ole tarkoitettu raskaana oleville. Happi on huono, ihmisiä tungeksii, tönitään ja työnnetään. Koko ajan saa olla varuillaan ettei jää kenenkään alle tai saa tahatonta iskua vatsaan. Puolen tunnin jälkeen jo huomasi, että happi meinaa loppua ja ihmismassat ahdistaa. Kuitenkin urhoollisesti jaksoin Teinimonsterin kanssa pyöriä Stockalla melkein kaksi tuntia. Tosin tästä ajasta suurin osa meni kassajonossa. 

Jälleen kerran tein pyhän lupauksen, etten enää koskaan mene Stockan HULLUILLE PÄIVILLE. Mikään tarjous ei voi olla niin hyvä, että tuohon hulluuteen lähtisi mukaan. Tarjoukset eivät edes oikeasti ole kovin hyviä. Ainakaan suurimmassa osassa tuotteita. Alennus on ehkä 1-5€. Toki jos on 100 aletuotetta ostamassa, niin pitäisi ehkä harkita. Mutta jos säästö jää 20€, niin ei maksa vaivaa. Ensi keväänä aion osallistua HULLUILLE PÄIVILLE vain ja ainoastaan turvallisesti kotikoneelta, nauttien samalla aamukahvia.

Olitko sinä tänä syksynä HULLUILLA PÄIVILLÄAllekirjoitus

2 kommenttia

  1. Mekin osallistuttiin vain nettikaupassa kyseiseen tapahtumaan. Ei tulisi mieleenkään lähteä sinne kahden pienen lapsen kanssa tönittäväksi. Kolme vuotta sitten olin siellä viimeisilläni raskaana ja silloin pahoitin mieleni siitä, että joku syytti minua jonossa etuilemisesta, vaikka en varmasti etuillut. Hullua hommaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sain itsekin todeta ettei todellakaan sovi raskaana oleville ne päivät. 😖

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.