Sisällön tarjoaa Blogger.

Tee se itse vauva + ARVONTA + yllätys

Vauva tulossa

Sain aivan ihanan yhteistyön Kolmistaan -blogin kirjoittaja Karoliina Salliselta. Nimittäin sain häneltä yhteistyönä hänen esikoiskirjan "Tee se itse vauva" sekä yhden kappaleen arvottavaksi. Kyseessä on aivan valloittava kirja odotusajalta, viikko viikolta, aina vauvan syntymään saakka. Parasta kirjassa on, kun näkökulma vaihtuu tulevan äidin ja isän välillä. Kirjan juoni on täyttä fiktiota, mutta erittäin todentuntuinen. Kirjan tarinaa vie eteenpäin taidokas kuvitus, joka on Sanni Kariniemen käsialaa. Kirja on helppolukuinen ja mielenkiinto pysyy yllä. Kirjan jokainen luku on oma tarinansa, jolloin ei haittaa vaikkei kirjaa saisi heti ensimmäisellä istumalla luettua. Olit sitten mies tai nainen, raskaana, haaveilet vauvasta tai vauva-arki sekä raskaus on sinulle kauhistus, niin kirja sopii just sinulle.

Vauva tulossa

Itse en ole vielä kovin pitkällä kirjassa, koska haluan lukea kirjan samaan tahtiin, kuin oma vatsani kasvaa. KYLLÄ, luit oikein! Meille odotetaan ihanaa kevätvauvaa. Tästä on myös johtunut blogini hidas päivittyminen viimeisten parin kuukauden aikana. Minua on vaivannut voimakas väsymys sekä pahoinvointi. Mutta nyt tämä alkaa olla selätetty, kun olemme siirtyneet raskauden toiselle kolmannekselle. 

Tämä meidän tuleva kevätvauva ilmoitti tulostaan aivan yllättäen. Eli olen saamassa KOLMATTA yllätysvauvaa. Vaikka vauva on yllätys, niin ei ole yhtään sen vähempää toivottu. Yllätys oli, koska minun ei pitänyt enää niitä vauvoja saada. Meidän Ässän piti olla viimeinen ja olin asian jo hyväksynyt, kun yllättäen raskaustestiin piirtyikin kaksi viivaa. Tulevan vauvan tarina on sama kuin Ässän. Raskaus selvisi vain MS-taudin seurantaverikokeiden yhteydessä. Minun oli tarkoitus aloittaa MS-taudin kulkua hidastava lääkitys, kun aloitan uudessa työssä. Jälleen siirtyi lääkkeiden aloitus. Ilmeisesti tämä on minun kehoni tapa puolustautua kovilta lääkkeiltä... Hihihih... Mutta oli syy mikä tahansa miksi juuri nyt tulin raskaaksi, niin emme voisi olla asiasta yhtään iloisempia.

Vauva tulossa

Niin ja se arvonta! Käy kurkkaamassa minun instagram -tiliä arvonta löytyy tällä kertaa sieltä. Onnea arvontaan!


Allekirjoitus

12 kommenttia

 1. Onnea vielä! <3 En muista olenko onnitellut jo, mutta hassua kuinka moni on nyt samaan aikaan raskaana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ Itsekin olen hämmästynyt kuinka moni tuttu on raskaana.

   Poista
 2. Oisko linkkiä ig-tiliin? Ehdottomasti haluan osallistua arvontaan! :) Tsemppiä odotukseen! :) -JoJo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkki löytyy tuolta oikealta ylhäältä sivupalkista. Onnea arvontaan! 😊

   Poista
 3. Kylläpäs näitä ihania uutisia nyt tupsahtelee joka kulman takaa:)
  Lämpimät onnittelut ja hurjasti tsemppiä odotukseen,nauti masun kasvusta ♡

  VastaaPoista
 4. Ihana uutinen, paljon onnea koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä ollaan aikalailla ratketa liitoksista, kun ollaan niin innoissaan uudesta vauvasta. Jopa meidän yrmy Teinimonsteri. 😊

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.