Sisällön tarjoaa Blogger.

Inspiraatiota odotellessa - lankasaalis

DIY neuloosi

Koska halvalla sai, niin pakkohan se oli ostaa taas kaikkea... Novitalla oli käsityömessujen aikaan langat sekä tarvikkeet hyvässä alessa verkkokaupassa, niin päätinpä sitten tilata sieltä vähän kaiken näköistä erittäin tarpeellista. En tietenkään tiedä mitä kaikkea kivaa näistä syntyy, mutta kun olivat halpoja niin oli pakko saada. Kyllä nämä kudotuksi tulee.  


DIY joululahjat

Novitan syksyn lehdessä oli ohje aivan ihanaan konttineule kaulaliinaan, joten lehti piti tilata sekä langat kaulaliinaan, koska ale, niin piti tilata vähän ylimääräistä. Se lanka taitaakin olla ainut mistä tiedän, mitä aion tehdä. Bambulangat olivat melkein ilmaisia, niin niitä piti tilata vaikka en todellakaan tiedä mitä niistä kutoisin tai virkkaisin. Eli niihin otetaan mielellään ideoita vastaan. Lehto -langasta tulee mahdollisesti huivi (jos riittää) tai sitten erittäin paksut sukat ja lapaset tai ihana pipo.


DIY joululahjat

Babywool lankaa olisin mielelläni ostanut enemmän, mutta ne olivat melkein loppu verkkokaupasta. Sain kuitenkin kaksi harmaata ja kaksi valkoista kerää koriini. Niistä tuleekin meidän uusimmalle tulokkaalle pipo, sukat ja tumput. 

DIY neuloosi

Lumolanka oli vaan niin ihanaa, että sitä oli pakko ostaa kaksi kerää. Mutta mitä siitä kutoisin? Ideoita otetaan myös tähän lankaan vastaan, ehtona on että 300g riittää. Eli nyt saa laittaa minulle linkkejä erilaisiin ohjeisiin näihin lankoihin, niin pääsen laittaa puikot heilumaan. Allekirjoitus

Ei kommentteja

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.