Sisällön tarjoaa Blogger.

Ei niin kiva lastenhuone - vinkkejä kaivataan

Lastenhuoneen sisustus

Muistan kuinka reilu kaksi vuotta sitten kannoimme innoissamme vauvan tavaroita tähän pieneen huoneeseen. Olimme iloisia hienoista löydöistä kirpputoreilta ja vanhoista aarteista meidän varastossa. Ostimme hieman uutta ja osan tein itse. Tuunattiin ja maalattiin. Huone näytti täydelliselle meidän silmissä vielä reilu vuosi sitten.

Jouluna havahduin todellisuuteen. Meidän lastenhuone on kamala! Ihan oikeasti. Jos joku on luullut, että meillä bloggareilla on aina siistiä ja asunto kuin suoraan sisustuslehdestä, niin haluan nyt aivan samantien korjata tämän käsityksen. Meillä ei todellakaan ole ja todisteena ovat nämä kuvat. Näissä ei ole käytetty mitään filttereitä, tämä on siis totisinta totta. Ei ole designs huonekaluja, eikä tavarat ole aina (koskaan) järjestyksessä. Pölyäkin löytyy ja paikat ovat aina hieman rempallaan. 

Lastenhuoneen sisustus

Tämä on huone, minkä pitäisi inspiroida lasta leikkimään ja olla viihtyisä. Tämän pitäisi olla kahden vuoden päästä kahden lapsen huone. Oma pieni turvapaikka. Ja kuten kuvista näkee, huone on kaikkea muuta kuin sen pitäisi olla. Huonekalut eivät sovi yhteen lainkaan. Kaiken lisäksi ne ovat erittäin epäkäytännölliset. Huoneen pitäminen järjestyksessä on mahdoton tehtävä.

Lastenhuoneen sisustus

Olen päättänyt haastaa itseni ja aion saada tämän huoneen viihtyisäksi. Tavoitteena on uusi ja ihana lastenhuone, johon sopii tulevaisuudessa mukavasti kaksi lasta. Huoneen strategiset mitat ovat: leveys 257cm ja pituus 275cm. Huoneen todellinen pituus on 345cm, mutta pituudessa huomioitu vaatekaappi sekä oven aukeaminen huoneeseen sisään. Nyt toivoisin lukijoilta vinkkejä huoneen sisustukseen. Eli linkatkaa tai laittakaa yksityisviestinä erilaisia sisustusratkaisuja. Apuja/vinkkejä otetaan vastaan, niin värimaailman, sisustustuotteiden kuin huonekalujen suhteen. 
Allekirjoitus

6 kommenttia

 1. Musta tuntuu, että meidänkin lastenhuone on ikuisuusprojekti.. Juuri kun se näyttää hyvältä, tarvitaankin uusia säilytysratkaisuja tai muuta.. :D Toisaalta en viitsisi hirveästi uhrata nyt aikaa/rahaa siihen, koska tiedän, että emme kuitenkaan asu vielä kodissa, joka on pysyvä, vaan muutto on jossain kohtaa edessä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tämä tulee olemaa se pysyvä koti. Tai aika paljon pitää tapahtua, että tästä muutettaisiin pois. Ja koska asutaan omakotitalossa, niin tässä on aina laitettavaa.

   Poista
 2. Teillä on samanlainen tyyli lastenhuoneessa kuin meillä! Ja todellakin ymmärrän, miksi haluat muutosta. Löytyisikö Pinterestistä inspiraatiota?! Mä niin toivon, että uudessa kodissa saadaan sisustettua lapsille kivat huoneet. Tässä nykyisessä on vain yritetty mahduttaa neljä lasta tavaroineen kahteen pieneen huoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen inspiraatiota hakenut. Suurin ongelma niissä ideoissa on, että huoneen pitäs olla niihin suunnitelmiin 50neliötä... 😂 Eli ideoita ois, mutta huone liian pieni...

   Poista
 3. Timo kerrossänky on pienillekkin hyvä kun on isot reunat ja sen saa myös vierekkäin jos on tarvis. Säästää tilaa pienessä tilassa. Sit se ikean lokerikko hylly ja siihen niitä kangas päällysteisiä laatikoita jotka imee tosi paljon leluja ja jos pöydän tarvii niin siihen hyllyyn saa kiinni tosi halvalla pöytälevyn. Ikkunan puitteet jos maalais teillä valkoiseksi ja jollekkin seinälle joka eniten jää vapaaksi niin esim jollain värillä tai värjätyllä liitutaulimaalilla joku iso kuvio kivalla värillä niin piristyy huone ja aopii lapsille. Sit joku kiva kappa tai sivuverho.

  Tässä siis nopeasti omia mietteitä teidän huoneeseen, pohjautuen melkeinpä täysin meidän omaan lastenhuoneeseen joka vastalaitettiin kuntoon kahdelle lapselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Tuo ikkunapuitteiden maalaus itseasiassa onkin kevään projekti 😊

   Ja tuo liitutaulumaali onkin aivan loistava idea! Kiitos ❤

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.