Sisällön tarjoaa Blogger.

Ensimmäiset hankinnat vauvalle (+arvonta)

Lastenmuoti 2017 KiddoW


Kai minun on nyt viimein herättävä siihen todellisuuteen, että meille on tulossa uusi vauva. Useimmat tulevat äidit ovat tähän mennessä hankkineet tulevalle vauvalle vaikka mitä. Vauvaa odotetaan innoissaan ja kaupoissa käydään hypistelemässä kaikkia ihania vauvan vaatteita. Vaikka meilläkin vauvaa odotetaan innoissaan, niin en vain ole saanut kartoitettua mitä meillä jo on ja mitä uusi vauva tarvitsee. Meillä on Ässän vanhoja vauvan vaatteita jemmassa ja uuden vauvan on tarkoitus periä ne. Mutta kyllähän uusi vauva tarvitsee jotain uutta aivan itselleen!

Olen aina pitänyt samisteluvaatteista, en tiedä miksi. Mutta ne vaan viehättävät minua. Törmäsin Miia Metson -blogissa Ihaniin Tobias & the Bear lasten ja aikuisten vaatteisiin. Ensimmäinen ostos tulevalle vauvalle olikin ihanat kettuleggarit, samanlaiset tuli hankittua itselle sekä Ässälle. Teinimonsteri ei halunnut itselleen kettuleggareita, on kuulemma noloa... Tobias & the Bear merkillä on myös paljon muita ihania lasten ja aikuisten vaatteita sekä petivaatteita. Kannattaa käydä kurkkaamassa heidän omaa nettikauppaa, jonne pääset TÄÄLTÄ. Kauppa sijaitsee fyysisesti Britanniassa, mutta toimitus Suomeen on nopeaa ja luotettavaa. 


Samistelua

Ensimmäisessä kuvassa näkyivät yhteistyönä KiddowW:lta saadut ihanat yhteen sopivat vaatteet Ässälle ja uudelle vauvalle. KiddoW:n vaatteet tehdään orgaanisesta puuvillasta ja tuntuvat käteen erittäin laadukkaille. KiddoW:n vaatteet ovat suunniteltu Suomessa ja tuotettu Istanbulissa. KiddoW:n nettikaupassa onkin nyt ale, joten siellä kannattaa käydä tekemässä löytäjä. Sieltä löytyy myös muutama aivan ihana sisustustuote.

MäSäMutsi-instagramista löytyy arvonta 30€ lahjakorttiin KiddoW:n verkkokauppaan, joten kannattaa käydä kurkkaamassa arvonta instagramin puolella @masamutsi. Arvonta on jo alkanut ja se päättyy lauantaina 21.1 klo 23.59.
Allekirjoitus

4 kommenttia

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.