Sisällön tarjoaa Blogger.

Koska synnyn ja mikä minulle nimeksi? (sisältää arvonnan)Vielä olisi muutama viikko jäljellä. Laskettuun aikaan olisi noin 6 viikkoa. Eli vähiin käyvät päivät ennen kuin loppuu... Tämä laskettuaika on matkan varrella muuttunut NELJÄ kertaa. Ja nyt on luvattu, että tämä viimeisin pidetään... Hihihi... Mutta raskauden seuranta tulee loppua kohden olemaan tiivistä. Käyntejä äitiyspoliklinikalle alkaa olemaan loppua kohden kahden viikon välein ja neuvola käyntejä tehostetaan, jotta voidaan tarkkailla vauvan vointia ja kasvua paremmin. Kai niitä hieman myös äidin vointi kiinnostaa... En ymmärrä miten tuon lasketunajan määrittäminen on nyt tässä raskaudessa ollut niin kovin hankalaa. Nyt itsekin stressaan, tietääkö lääkärit mitään, jos eivät edes osaa päättää millä raskausviikolla olen. Mutta kai se vauvakin tietää, koska hänen on aika syntyä, joten en kanna tästä enempää huolta... :D

Marrasvauvat2014 -ryhmän äidit olivat minulle järjestämiin Baby showereihin laatineet ihanan leikin, jossa voidaan arvata koska vauva syntyy (tämä onkin mielenkiintoinen arvausleikki, johon myös lääkärit ovat lähteneet...) ja millainen hän on syntyessään. Lisäksi vauvalle saatiin laittaa omat toivotukset. Tämä teki tulevan synnytyksen ja vauva-ajan entistä todellisemmaksi. Noiden lappujen lukeminen on ollut aivan ihanaa. Nimiehdotukset ovat olleet aivan mahtavia ja kaikki ne toivotukset pikkuiselle! Vieläkin kyyneleet nousee silmiin. Iso kiitos teille vielä kerran.


Mikä nimeksi, koska synnyn-2


No, mutta nyt koska aikaa on vielä jäljellä ruhtinaallisesti, otetaan tähän kohtaan pieni leikkimielinen kisa. Tämän leikin pohjalta päätin järjestää blogiini myös leikkimielisen arvonnan, jonka palkinnon olen saanut yhteistyöstä Jemmoi:n kanssa. (Kerron myöhemmin viikolla yrityksestä lisää ja heidän upeista tuotteista). Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan Jemmoi:n valmistama juliste, josta saa ihanan taulun vaikka lastenhuoneeseen. Arvonnan voittaja saa valikoida yllä olevasta kuvasta toisen julisteen, jonka postitan voittajalle. Mutta mennään nyt arvontaan!

Vastaa seuraaviin kysymyksiin ja laita vastaukset kommenttiin:

Arvaa kumpi olen

Arvaa, koska synnyn

Keksi minulle nimi (tytön ja pojan nimi)


Nimiehdotuksiin toivoisin kovasti tulevan suomalaiseen suuhun sopivia pehmeitä nimiä. Eli nimessä ei saisi mielellään olla kaksoiskonsonantteja taikka R-kirjainta. En myöskään panisi pahitteeksi, jos nimi olisi vielä hieman harvinaisempi. 

Ylläripalkinto tulee lähtemään sille, joka keksii parhaimman nimen. Makutuomarina tulee tässä kisassa toimimaan meidän 14 vuotias Teinimonsteri, joka on myös laatinut nämä säännöt nimelle. Eli miettikää tarkkaan nimeä. ;)

Laita kommenttiin vielä toimiva sähköpostiosoitteesi.

Arvonta alkaa NYT ja päättyy 28.2.2017 klo 23.59. 

Voittajille ilmoitetaan 3.3 sähköpostilla voitosta.

ONNEA ARVONTAAN!

Allekirjoitus

16 kommenttia

 1. Veikkaan poikaa. Nimi ehdotuksia Taavi ja Silmu. H-hetki 2.4 miramar@hotmail.fi

  VastaaPoista
 2. Mäkin arvaan, että teille tulee pieni poika <3. Veikkaan syntymäpäiväksi 1.4. ja nimiehdotuksina Onni (vaikka siinä kaksoiskonsonantti onkin), Havu, Nova ja Nuutti.

  Bonuksena tytölle nimiehdotuksina Aamu, Aili, Helmi, Hilla, Hilja, Kielo, Linnea, Paju, Pihla, Pinja, Senni, Vega ja Vilja <3.

  Nimien keksiminen on aivan ihanaa! En voitosta niin välitä, näitä on vain ihanaa keksiä :)

  VastaaPoista
 3. Poika, nimeltään Valto syntyy maaliskuun 26.päivä ��
  catx85@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Poika, syntyy 2.4. Nimeksi Nooa. Tytölle nimeksi vois tulla Lilja.
  katjadavidsson@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Veikkaan tyttöä joka syntyy sopivasti 1.4, aprillipäivänä. Nimeksi tytölle Aada. (Jos nyt kuitenkin sattuu poika tulemaan niin nimeksi Paavo)
  saara567@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Veikkaan tyttöä. 31.3. Aini. Poikanimeksi vaikka Otso.

  minnakn@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Veikkaan tyttöä: Hilda, Vilja, Aili, Helmi, Helda.. Syntyy 5.3! Pojalle nimeksi Viljam.

  VastaaPoista
 8. Mä veikkaan, että tyttö tulee. Syntyy 24.3
  Ja nimeksi tulee Saimi, Senja tai Fiona.
  Jos kuitenkin poika tulee, niin nimeksi tulee Niilo, Hugo tai Sisu

  VastaaPoista
 9. Tyttöä veikkaan: Ellamaariaa.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Poikaa veikkaan ja syntymäpäivä 25.3. Nimiehdotuksina Aamos, Aatu, Lilja tai Hilja

  arjenmiljonaari@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Poika on veikkaus, 2.4. ja nimeksi Aatu. :) Jos tyttö, niin Hilla. Olisin halunnut sen omalle tammikuussa syntyneelle tytölle, mutta lapsen isä ei ollut samaa mieltä. :D

  sannamaria77@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Syntymäpäivä 27.3. ja veikkaan tyttöä :) Nimiehdotuksia: tytölle Aino ja pojalle Veeti.
  minna82@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Poika 30.3.
  Tapio, Luukas tai Elias
  Lilja, Emilia tai Maisa
  angelz (a) suomi24.fi

  VastaaPoista
 14. Veikkaan 17.03 . Ja tyttöä. Ja viola olis nimi. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Veikkaan 19.3 ja tyttö. Nimi ehdotus Alva, Pinja taikka Ellen

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.