Sisällön tarjoaa Blogger.

Blogikirppis & Pienet shoppailut sunnuntaina 19.3.2017Meillä on eletty nyt viikko keskellä remonttia. Remontin yhteydessä kamoja on jouduttu siirtelemään ympäriinsä. Samalla on ollut hyvä syy käydä läpi, mitä kaikkea meidän nurkista oikein löytyykään. Nyt sitten parhaimmat löydöt, joilla ei meillä enää ole käyttöä on tulossa tämän viikon sunnuntain blogikirppikselle myyntiin. Muun muassa Teinimonsterin vanhat Vallilan Amour verhot ovat tulossa meillä myyntiin. Meidän pöydän tuotto tulee menemään kokonaisuudessaan Teinimonsterin huoneen sisustukseen, joten toivottavasti kauppa käy kivasti. Teinimonsterin huone kaipaa kipeästi mm. uuden kirjoituspöydän, maton sekä päiväpeiton. Minun kamala vaatekaappi-projekti tuli remontin yhteydessä viimein tehtyä loppuun. Tätä projektia olen kummasti yrittänyt lykätä. En olisi halunnut käydä läpi noita vaateita. Eihän sitä tiedä, jos jonakin päivänä tulen vielä MAHTUMAAN tai innostuisin käyttämään, joitakin vaatteista joita en ole enää pitkään aikaan käyttämään. Nyt on kuitenkin tullut aika ja minun on myönnettävä, että jos en ole kolmeen vuoteen mahtunut johonkin vaatteeseen taikka käyttänyt sitä, niin en tule siihen seuraavaankaan kolmeen vuoteen mahtumaan tai käyttämään. Joten nyt vaatekaapista lähti todella paljon vaatteita UFF laatikkoon sekä sunnuntain blogikirppikselle. Myyntiin tulevat vaatteet ovat lähinnä S tai M kokoa. 
Teinimonsterin vaatteita tulee myös hurja kasa myyntiin. Sieltä löytyy mm. adidaksen ja puman huppareita, shortseja ja farkkuja. Ässän tavaroita olemme myös karsineet, mutta pieniä lastenvaatteita ei nyt tule kuin muutama hassu myyntiin. Suurin osa Ässän vaatteista jää säästöön seuraavalle tulokkaalle. Kuitenkin vaihteluhalun sekä älyttömän lastenvaatehamstrauksen seurauksena myyntiinkin riitti Ässän pieneksi menneitä vaatteita.
Bonuksena meidän pöydästä tulee löytymään lasten- ja nuortenkirjoja sekä dvd-elokuvia. Olemme pakanneet neljä suurta laatikkoa tavaraa meidän farmari avensikseen ja toivomme ettei meidän tarvitse niitä enää kantaa takaisin, sillä tässä oli kova työ. Samalla tuli ymmärrettyä, miten vaikeaa siitä tavara määrästä on luopua. Yllätyin miten paljon Teinimonsteri oli valmis karsimaan omistaan. Ilmeisesti se uusi matto ja kirjoituspöytä kiilteli silmissä, joka helpotti tuota luopumista. 

Toivottavasti mahdollisimman moni kynnelle kykenevä tulee sunnuntaina katsastamaan tarjonnan ja tekemään löytöjä KAUPPA&GALLERIA TALLILLE. Myyjinä on myös muita ihania bloggaajia kuten: Joukolatar10 plussan äiti ja Big mamas home. Lisäksi shoppailuissa mukana suomalaisia yrityksiä, kuten ihana by Pinja sekä Pietamo. Tapahtumassa on Pop Up valokuvaamo, jumppanäytetunteja sekä imetyksen tuki ry:n kouluttama imetyksen tukihenkilö. Tapahtumapaikalta löytyy kahvio ja wc:t, tapahtuma on lapsiystävällinen.

Vaikka et ostaisi meidän pöydästä mitään, toivon että tulet moikkaamaan. On kiva tavata lukijoita ja kuulla heidän ajatuksia. Nähdään siis sunnuntaina Kauppa&Galleria tallilla, Finnoontie 3.


Ei kommentteja

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.