Sisällön tarjoaa Blogger.

Kirahvit tulee mun uniin (+arvonta)

Sophie the Giraffe

Sophie the Giraffe

Kun Ässä oli pieni, sai hän ristiäislahjaksi ihanan Sophie the Giraffen klasikkolelun. Tästä ihanasta ja valloittavasta luonnonkumi lelusta tuli Ässän yksi mieleisimmistä leluista. Lelu on saanut alkunsa Pariisissa 1961, eli lelu on jo keski-ikäinen. Nyt myös meidän pieni Silmu sai Big small companylta tuotepaketin blogiyhteistyön merkeissä, jossa oli mukana Sophie the Giraffen klassikkolelu. 

Koska Silmu on alkanut olemaan enemmän hereillä ja seuraamaan ympäristöään, on hän saanut tämän klassikkolelun jo ihasteltavakseen. Tätä onki hieman tutkailtu, ehkä myös maistettu. Sitä on tuijoteltu ja ihmetelty. Tuleekohan nämä kirahvit myös Silmun uniin, samoin kuin tulivat isoveikan? 

Big Small Company

Miksi myös äiti tykkää näistä leluista? Nämä ovat ihanan  helppohoitoisia. Näitä ei tarvitse keittää eikä pestä. Pelkkä kostealla pyyhkiminen riittää. Pesussa näiden sisään saattaa mennä vettä, eikä sitä saa sieltä kokonaan pois. Lelun sisään jäänyt vesi saattaa alkaa muodostaa levää, joka ei ole toivottavaa.

Silmun kanssa ollaan testailtu Natursuttenin ensituttia. Alkuun Silmu hieman vierasti tuttia, mutta pian tottui siihen. Tutun idea on, ettei se häiritse imetystä ja matkii mahdollisimman paljon rintaa, jolloin imuote ei kärsi. 

"NATURSUTTEN tutit ovat pehmeämpiä kuin silikoniset, ja ne ovat erittäin hygieenisiä, sillä ne valetaan yhdestä osasta - koloja tai liitososia, joihin bakteerit ja lika voisivat pesiytyä ei ole."


Natursutten

Yhteistyössä Big Small Companin kanssa on Silmu saanut blogivnäkyvvyyttä vastaan Sophie the Giraffe klassikkolelun ja purulelun sekä Natursuttenin luonnonkumi tutin S kokoisen, joka on tarkoitettu 0-6kk. Koska meillä ollaan oltu tyytyäväisiä näihin tuotteisiin, saimme kunnian arpoa samanlainen setti (paitsi tutti on M koon, joka on tarkoitettu 6-12kk) jollekin onnekkaalle lukijalleni facebookissa.

Big Small Company

Arvonta

Oletko jo tutustunut Sophie the Giraffe 100% luonnonkumi vauvanleluihin? Entä Natursuttenin 100% luonnonkumi tutteihin? Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa Sophie the Giraffe klassikkolelu, Sophie the Giraffe purulelu sekä Natursuttenin Orthodontic M 6-12kk tutti. Arvonta suoritetaan yhteistyössä Big Small Companyn kanssa. 

Arvonta suoritetaan MäSäMutsin facebookissa. Arvonta-aika on 5.5-12.5 klo 21.00 asti. 

Onnea arvontaan!2 kommenttia

 1. Mä olen kanssa tykännyt paljon noista Sophie la Girafe -tuotteista. Meillä on ollut erilaisia niin puruleluja kuin kylpylelukin. Ovat niin söpöjä ja vieläpä kivoja leluja :)

  Täytyykin käydä osallistumassa arvontaan vaikkei itsellä nyt olekaan tarvetta, mutta tuntuu, että kaikki mammatutut odottavat toista lastaan :) Eli lahjontaan käyttäisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on todella ihania. Harvoin mitkään lelut viehättää niin paljon kuin nuo.

   Onnea arvontaan! 😊

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.