Sisällön tarjoaa Blogger.

Muurame tekee lastenhuoneen + alevinkki

Muurame lastenkalusteet Jolla-sänky

Muurame lastenkalusteet

Muistatteko kuinka kerroin meillä olevan Suomen kaamein lastenhuone? Tästä on nyt aikaa reilu vuosi. Tuskailin miten ihmeessä saan huoneesta viihtyisän sekä myös käytännöllisen. Toiveena oli, että huoneeseen mahtuisi tulevaisuudessa kaksi pientä poikaa nukkumaan, lelut sekä kirjat saisi huoneeseen järkevästi ja leikille jäisi tilaa. Ajattelin, että koska huone on pieni, niin mitään järkevää ratkaisua ei voi olla näihin toiveisiini tai ainakaan niitä kaikkia ei saisi toteutettua.

Olemme viimeisen vuoden aikana yrittäneet saada lasten huoneesta viihtyisän ja olimme jo melkein luopuneet toivosta huoneen suhteen. Yllättäen Muurame tuli tänä keväänä apuun upeilla ratkaisuillaan ja näin ollen pelastaen meidän lastenhuoneen täysin. Muurame onnistui täyttää kaikki mahdolliset ja mahdottomatkin toiveet huonekalu ratkaisuillaan.

Yhdessä Muuramen sisustussuunnittelijoiden kanssa pohdimme meidän lastenhuoneeseen sopivaa ratkaisua. Haasteena oli huoneen malli sekä pienet neliöt. Lastenhuoneemme on vain 257cm leveä ja 275cm pitkä, tähän pitäisi tulevaisuudessa mahduttaa kaksi pientä poikaa sekä heidän lelut ja vaatteet. Ratkaisuksi muodostui Jolla-jatkettavasänky Norppa-lisäturvalaidalla ja Lippo-säilytyslaatikolla sekä MUP-kaapisto sekä -hylly.

Tämän kevään aikana lastenhuone on tehnyt oikean muodonmuutoksen Muuramelta saatujen huonekalujen innoittamana. Lastenhuoneen ruma koivuparketti vaihdettiin valkopestyyn tammi vinyylilankkuun, vaatekaapin tummat pinnat muuttuivat valkoiseksi DC-fixin avulla ja vanhat sekä epäkäytänölliset huonekalut on kannettu varastoon ja Muurame tuonut uudet kauniit sekä toimivat tilalle. Nyt meidän lastenhuone on kaunis, viihtyisä sekä tilavan tuntuinen pienestä koostaan huolimatta.


Muurame lastenkalusteet

Jolla-sänky kätkee alleen pyörillä varustetun Lippo-säilytyslaatikon, joka tuo mukavasti säilytystilaa leluille taikka vuodevaatteille. Meillä säilytyslaatikko toimii tällä hetkellä junaradan säilytyslaatikkona, jolloin junaleikki on helposti Ässän saatavilla.

Jatkettava Jolla-sänky on muokattavissa myöhemmin kerrossängyksi lisäpalojen sekä Jungmanni-sängyn avulla, jolloin jatkettava Jolla-sänky toimii alapetinä. Tämän ratkaisun avulla saamme helposti sijoitettua Ässän ja Silmun samaan huoneeseen.

Joseph-kaniyövalo
Joseph-kaniyövalo valaisee yöllä Ässän huonetta

Brion parkkitalo löysi paikkansa minun vanhan Muurame isokolmonen -laatikoston päältä. Isokolmonen on 80-luvulta.


Vanha nojatuoli sai uuden elämän verhoilun avulla ja sijoittui lastenhuoneeseen iltasatutuoliksi.

Pentikin halipupu löysi paikkansa uudelleen verhoilulta nojatuolilta.


Muurame lastenkalusteet

MUP-tuoteperheen hyllystä, kaapista sekä laatikoista rakentui meidän lastenhuoneen kirjahylly. Kirjahylly kätkee sisälleen iltasatukirjat, keittiöleikit, autokokoelman, palapelit sekä rakkaimmat pehmelelut. Kirhyllyn avulla lastenhuone pysyy hyvässä järjestyksessä. Ässä osaa lajitella lelut oikeisiin paikkoihin kirjahyllyssä ja saa näin pidettyä itse huoneensa siistinä.

Muurame lastenkalusteet
Tori.fi:sta löydetty VM-carpetin Tove-matto päätyi lastenhuoneen matoksi. Vanhat Artekin lastentuolit sekä DC-fix avulla muodonmuutoksen tehnyt puusepän tekemä lastenpöytä mahtuivat lastenhuoneeseen passelisti. Ässä sai oman askartelu- ja piirtelypaikan.

Muurame lastenkalusteet

Muurame lastenkalusteet

KIITOS MUURAME IHANASTA SÄNGYSTÄ JA KIRJAHYLLYSTÄ!

PS. Muuramella on tällä hetkellä lastenskaluste-kampanja. Mm. jatkettava Jolla-sänky on -20%alennuksessa!

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Taitaa olla aikamonessa paikassa nyt, koska heillä on tämä kamppis menossa. :)

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.