Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesä jo puolivälissä!


Tuntuu, että tämä kesä on ohi ennen kuin se on edes alkanut. Ehkä se johtuu hellepäivien puutteesta tai sitten vauvakuplasta. Mene ja tiedä, mutta puoliväli on jo ylitetty! Päivät ovat alkaneet kovaa vauhtia lyhenemään ja jouluun on vajaa puoli vuotta. Koulujen alkuun on vain reilu kuukausi. Mitä vanhemmaksi sitä tulee, sitä nopeammin nämä päivät menevät. 

Tänä kesänä emme ole tehneet juuri mitään, mitä olimme suunnitelleet. Toki pihaa on laitettu ja grillattu, mutta siinä se. Tosin tarvitseeko sitä muuta? Emme ole käyneet huvipuistoissa, emmekä edes rannalla. No, eipä nuo säätkään ole olleet kovin suotuisat rannalla makoiluun. Rusketusraidat taitaa tänä kesänä jäädäkin vain haaveeksi.

Onneksi vielä on kesälomaa jäljellä reilu kuukausi, joten ehdimme toteuttamaan ainakin osan kesäsuunnitelmista ja lasten toiveista. Tarkoitus olisi retkeillä Helsingin saaristossa, käydä puuhamaassa ja lintsillä sekä tehdä pieni risteily. Eli kovin suuria suunnitelmia ei tälle kesälle ole.

Teinimonsteri lähti tänään rippileirille ja minä jäin miesväen kanssa pitämään kotia pystyssä. Teinimonsterin pakatessa laukkua riparia varten, tuli Ässälle suru puseroon. Sitä mukaan kun sisko laitto tavaroitaan laukkuun, Ässä purki sisältöä. Sisko ei saa lähteä ilman pikkuveikkaa. Muutamaa kiukkukohtausta sekä siskon lupausta palata varmasti kotiin viikon päästä, saatiin Teinimonsteri saateltua reissuun.

Tämän viikon aikana aiomme toteuttaa Ässän toiveita, jotta isosiskon poissaolo ei tuntuisi niin pitkälle. Kävimmekin heti ensitöiksi katsomassa junia rautatiemuseossa. Ässä oli aivan haltioissaan isoista ja vanhoista junista. Tuomas veturi oli mukana katsomassa sukulaisiaan.

Rautatiemuseo

Rautatiemuseo

Rautatiemuseo

Rautatiemuseo

Rautatiemuseo on oiva vierailupaikka taaperon kanssa. Museolla on paljon kiinnostavaa nähtävää niin sisällä kuin ulkonakin. Parasta taisi olla juna ajelu museon pihapiirissä.

Illalla meillä olisi vuorossa kuumailmapallon lähtö ja huomenna vierailu ilmailumuseoon. 

Ei kommentteja

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.